JORNADES GASTRONÓMIQUES BY FATIMA AKHTAR

Ingredients:

  • 1 tassa de Farina
  • 3 ous
  • 2 cullerades de pols per coures
  • 1/5 tassa d’ametlles triturades
  • 1 tassa de sucre triturat
  • 1 culleradeta d’essencia de vanilla
  • 2 cullerades de mel
  • 250 g de mantega
  • 1/5 tassa de khoya

Imatge:

Com preparar un pastís d’ametlles:

  1. En primer lloc agafeu la farina afegiu pols per assecar and ametlla en pols barregeu-les.
  2. Després d’això, porteu un bol col·loqueu 250 gr de mantega en un recipient de mescla i agregueu lentament el sucre i agafeu-lo amb un batidor elèctric.
  3. Afegiu el khoya a la massa i barregeu-lo amb un batidor elèctric.
  4. Afegiu ara 3 ous i (la barreja d’ametlles en pols, farina i pols per a forn).
  5. Barreja tots els ingredients utilitzant un batidor elèctric.
  6. Ara pren una paella, apliqueu la mantega als costats de la paella i posi la pasta d’un pastís a la paella.
  7. Ara poseu la paella al forn a 180º durant 30-40 minuts.
  8. El pastís està a punt. Ara decoreu el pastís que vulgueu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *