Jornades

Hola a tothom vaig a parlar de com vaig fer el meu increïble Harrisa!

Ingredients:

.2 tasses de sèmola tosca
.1 tassa de coco
.1/2 tassa de mantega fosa (també conegut com 1 pal)
.1/3 tassa de sucre
.1 culleradeta de bicarbonat de sodi
.1 tassa de iogurt normal o crema agra
.1/3 tassa de ametlles rostides o blanques per adornar o 1/3 pistachos o anacards

Ara per fer el xarop!
.2 tasses de sucre
.1/2 tassa d’aigua
.1 cullerada d’aigua de roses sense roses, OPCIONAL
.1 culleradeta de suc de llimona

Instruccions

1.tornar a escalfar el forn a 400 graus F. Grease una paella quadrada de 9×9 o 8×8 o un plat circular de 9 “amb mantega o oli d’oliva i reserveu-la.

2.Barrejar la sèmola, coco, sucre, bicarbonat i la mantega en un bol gran. Utilitzeu les mans per incorporar la mantega amb els altres ingredients fins que estigui ben barrejat. Afegiu el iogurt i continueu barrejant amb les mans fins que estigui completament combinat. La barreja ha de ser bastant gruixuda i fàcil de prémer amb les mans (no primes com el pastís o el pastís)

3.premeu la barreja cap a un plat quadrat o una cassola circular. La barreja de pastís hauria d’estar prop de 1 polzada de gruix. Un diamant o un disseny quadrat al pastís amb un ganivet de mantega. Col·loqueu una ametlla o qualsevol altre tipus de nou que tingueu a mà en cada pla prefixat.

4..Coure a 400 graus durant 30 minuts fins a 40 minuts fins que es tracti d’un color marró bronze. Si no es forma cap color a la part superior, engegueu l’olla durant 1-2 minuts fins que la part superior sigui daurada o bronze. Torneu a tallar la torta al llarg de les línies pre-tallades i aboqui el xarop fred a la part superior mentre estigui calent perquè pugui absorbir-ho tot.

5.PER EL XAROP:
Mentre el pastís està cuit, barreja tots els ingredients per al xarop i col·loqueu-lo a la cassola a la part alta fins que bulli. Bullir durant 10 minuts o fins que el xarop tregui l’esquena d’una cullera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *