L’inflable per RECICLAR SALTANT!

El dilluns 26 i el dimL’inflable per reciclar saltantarts 27 de gener tindrem a l’escola aquest inflable que proporciona l’Agencia de Residus de Catalunya. Aquest infable gegant  ajudarà al nostres alumnes de Educació Infantil i E. Primària  a recordar els conceptes bàsic de recollida selectiva que han estat treballant a classe d’una forma lúdica i divertida. L’inflable de la recollida selectiva és un gran espai de lloc que funciona com a recurs lúdic i alhora educatiu.

Volem donar des de aquí les gràcies als alumnes, pares, mares i mestres que col.laboraran per fer el muntatge i el desmuntatge.

El dia 27 de gener celebrem el dia de Sant Enric d’Ossó, de ben segur que si ell estigués ara en aquest món treballaria activament per fer una Terra més sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *