Història

Des dels diferents districtes de la ciutat s’impulsa, des de ja fa uns quants anys, un seguit d’actuacions amb l’objectiu de potenciar i difondre iniciatives que posin de relleu la recerca i la investigació. Activitats com Ments Curioses i la Mostra de Recerca al Batxillerat són un exemple d’aquesta inquietud.

Durant el curs 2013-14 es va engegar per primer cop i aprofitant el model iniciat a Vic i al Garraf, el I Congrés de Ciència adreçat a l’alumnat d’infantil i primària.

En aquest curs 2017-18 i amb la incorporació de nous districtes a aquesta iniciativa, podem dir que el Congrés de Ciència és ja una activitat consolidada a nivell de ciutat, i on hi participen enguany les següents zones educatives:

Eixample Sant Andreu Nou Barris
Gràcia Sant Martí Sarrià-Sant Gervasi
Nou Barris Sants-Montjuïc

Aquest model vol posar de relleu el treball en xarxa entre els diferents centres i professorat de les zones que hi participen, sempre amb el suport i l’acompanyament dels Centres de Recursos Pedagògics per a la realització de l’activitat i l’organització de la formació sobre la temàtica escollida.