INICI

Aquest web recull la informació referent a la cinquena edició del Congrés de ciència. L’eix temàtic de l’edició d’enguany és EL CANVI CLIMÀTIC.

El projecte va dirigit a la presentació d’una experiència de recerca per part de l’alumnat. Cada centre serà representat per un petit grup d’alumnes que exposaran la seva ponència acompanyada d’un suport àudio visual. El Congrés de Ciència va adreçat als nivells de P5 fins a 6è de primària.

Per aquest any comptem amb la col·laboració del CCCB, que a partir de l’exposició Després de la Fi del Món i de la proposta artística Environmental Health Clinic (Clínica de Salut Ambiental) han desenvolupat un projecte sobre disseny de futuribles espais naturals a la ciutat de Barcelona amb la intenció de plantejar propostes de millora de les condicions ambientals en entorns urbans.

Aquest projecte es planteja en un procés de coproducció obert amb l’Ajuntament de Barcelona i en estreta col·laboració amb la comunitat científica, entitats, associacions de caire locals i la col·laboració de les escoles participants en el 5è Congrés de ciència.

Aquest espai és l’anomenat Estació Ciutat, situat a l’encreuament dels carrers Ciutat de Granada i Almogàvers.

En cas que volguéssiu intervenir en la xarxa social twuitter, us proposem utilitzar la següent etiqueta (hashtag) #5CCiencia.