REUNIONS D’AULA

reunions aulaCom cada curs, el mes d’octubre és el mes de les reunions d’aula de tots els cursos, des de P3 fins a 4t d’ESO. Des de les tutories, es faran arribar les circulars amb la convocatòria. També, anireu trobant la informació del dia i l’hora a la pestanya superior “Agenda“.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

AGENDA OCT ’16

10596139-cartoon-funny-eyes-cartoons-cartoon-cuteJa podeu consultar el mes d’OCTUBRE a la pestanya superior “Agenda“, on s’anirà informant de les diferents activitats, sortides, tallers, reunions…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA TARDOR HA ARRIBAT

També anomenada primavera d’hivern o rerevera o santmiqueladaEn castellà, OTOÑO. En anglès, AUTUMN. En francès, AUTOMNE.

Queden 100 dies per finalitzar l’any.

Època de pluges, en algunes parts del món, i de descens progressiu de la temperatura. Els dies s’escurcen i les nits s’allarguenLes plantes caducifòlies perden la clorofil·la i les fulles esdevenen groguenques o vermelloses com a pas previ a la seva caiguda. Molts fruits estan en el seu punt òptim: pomes, taronges, llimones, raïm, caquis, figues, magranes…

DESCOBREIX-HO AMB EL VÍDEO I ELS EXERCICIS DE L’EDU365.CAT:

tardor a educat

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ESTEM DE RECOLLIDA

IMG-20160919-WA0001bAquest curs, els alumnes de 1r d’ESO treballaran un projecte molt i molt interessant per al nostre Institut Escola. Des de l’àrea de Tecnologia, fabricaran tot de joguines i mobiliari per al pati i per a les aules d’Infantil.

Des del taller de Tecnologia fan una crida a totes aquelles famílies que puguin aportar palets de fusta i estris vells com cassoles, olles, piques, aixetes, volants de cotxe, etc. En cas de poder aportar materials, dirigiu-vos a Consergeria i demaneu per la Xiu. Estem de recollida!

IMG-20160919-WA0000b

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROJECTE ARTS ESCÈNIQUES 2015/2016

Cliqueu la imatge per veure el vídeo.

IMG_20160526_114232

Publicat dins de General | Deixa un comentari

AJUTS PER A FAMÍLIES AMB NEE DE SUPORT EDUCATIU

QUI POT SOL·LICITAR AQUEST AJUT:

  • Alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat o trastorn greu de la conducta.

  • Alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associada a altes capacitats intel·lectuals.

MODEL DE SOL·LICITUD:

La sol·licitud només es pot tramitar telemàticament a l’adreça web del Departament d’Ensenyament: http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/beques

RECORDEU:

El sol·licitant de les beques és l’alumne/a i, per tant, s’hi ha de fer constar el seu nom i DNI, NIE o NIF.

TERMINI PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD: 29 de setembre de 2016

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EXTRAESCOLARS 2016

Ampa_Tordera_logo-1

:arrow: Cliqueu aquí per obtenir la informació (ACTIVITATS, HORARIS I PREUS) de les extraescolars que l’AMPA ha preparat per aquest curs 2016/2017:  EXTRAESCOLARS 2016 2017

💡 HI HAURÀ REUNIONS INFORMATIVES ELS DIES 22 i 23 DE SETEMBRE A LES 18:00 h. A LA MEDIATECA DEL NOSTRE INSTITUT ESCOLA.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER DE RIMA AMB 2N D’ESO

Des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, ens fan arribar un resum del taller de rimes, amb Pau Llonch, que es va dur a terme al nostre Institut i a l’Institut Reguissol amb els alumnes de 2n d’ESO, l’última setmana de juny del curs passat.

➡ Cliqueu per veure el vídeo resum.

taller rima

Publicat dins de General | Deixa un comentari

INFORMACIONS BÀSIQUES PER A PROJECTE FUTUR

➡  Cliqueu per descarregar el dossier de la reunió informativa de Projecte Futur (ESO). projecte futur

Publicat dins de General | Deixa un comentari

INFORMACIONS BÀSIQUES PER A ESO

➡ Cliqueu per llegir i descarregar les Informacions bàsiques per a l’etapa de SECUNDÀRIA. Hi trobareu també el nom dels diferents professors/es que formen l’equip docent i de les tutores dels vostres fills/es, entre altres.

caràtula infos bàsiques ESO

Publicat dins de General | Deixa un comentari

INFORMACIONS BÀSIQUES PER A PRIMÀRIA

 ➡ Cliqueu per llegir i descarregar les Informacions bàsiques per a l’etapa de PRIMÀRIA. Hi trobareu també el nom dels diferents mestres que formen l’equip docent i dels tutors/es dels vostres fills/es, entre altres.


caràtula infos bàsiques PRI

Publicat dins de General | Deixa un comentari

INFORMACIONS BÀSIQUES PER A INFANTIL

 ➡ Cliqueu per llegir i descarregar les Informacions bàsiques per a l’etapa d’INFANTIL. Hi trobareu també el nom dels diferents mestres que formen l’equip docent i dels tutors/es dels vostres fills/es, entre altres.

caràtula infos bàsiques INF

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CALENDARI CURS 2016/2017

INFORMA'T

calendari INFANTIL PRIMÀRIA 20162017 IE la Tordera

➡ calendari ESO 20162017 IE la Tordera

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BIBLIOESTIU 2016

biblio-logoAQUEST ESTIU, LLEGIR TÉ PREMI!

Biblioestiu 10-16 és una plataforma en línia que permet certificar la lectura lliure i obtenir premis llegint els llibres que el lector escull. Adreçat als nois i noies de 10 a 16 anys i a les seves famílies, Biblioestiu vol promoure la lectura a l’estiu.

  • Catàleg de propostes de lectura en català i en castellà apropiades per a cada edat.
  • Des de clàssics a les darreres novetats de la literatura juvenil.
  • Amb qüestionaris de comprensió lectora per capítols que proporcionen punts en resoldre’ls.
  • Punts que es bescanvien per premis: complements per l’avatar, e-books, entrades de cinema, etc.

COM FUNCIONA?

Inscriu-te a www.biblioestiu.cat, apartat Biblioestiu 10-16. Accedeix i configura el teu avatar inicial. Escull un llibre del catàleg. Cerca el llibre a la teva biblioteca o llibreria. Llegeix el primer capítol. Respon els qüestionaris del llibre. Obtindràs punts, bescanvia’ls per premis. Continua llegint.

Amb la col·laboració de Biblioteques Públiques de Catalunya, Legiland Club i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LLIBRES PER A L’ESTIU

cuques mirant els núvols ciència optimista mites grecs ríos sonríe

¡SONRÍE! de Raina Telgemeier. Ed. Maeva. Novel·la gràfica per a joves que explica de manera divertida la història de Raina, d’11 anys, i el seu pas de nena a adolescent. La Raina es trenca les dents del davant i això l’obliga a passar per un munt de visites a dentistes, en un moment de transició: el pas de l’escola a l’institut.

10 RÍOS QUE TRANSFORMARON EL MUNDO de Marilee Peters i Rosen Kim. Ed. Siruela. Aquest llibre parla de deu rius i deu històries que hi estan relacionades, cosa que fa adonar-nos de la seva importància per a la història i la cultura dels pobles, i per a la vida dels éssers humans en general.

EL GRAN LLIBRE DELS MITES GRECS d’Eric Kimmel i Pep Montserrat. Ed. Estrella Polar. Les dotze històries més conegudes de la mitologia grega, relatades en un llenguatge accessible per als lectors d’avui dia. Magnífiques il·lustracions de Pep Montserrat.

CIÈNCIA OPTIMISTA de Josep Maria Mainat. Ed. Rosa dels vents. Les cèl·lules mare, la intel·ligència artificial, la realitat virtual… En un segle en què el creixement tecnològic ens sorprèn contínuament, l’autor ens posa al dia del que la ciència està fent ara mateix per nosaltres i de com revolucionarà la nostra vida en un futur no molt llunyà.

MIRANT ELS NÚVOLS de Mònica Usart i Roser Calafell. Ed. La Galera. Torna en Berenguer per explicar-nos què són els núvols. Com es formen, quants n’hi ha, quins efectes òptics produeixen… Per als petits curiosos.

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES de Yuval Zommer. Ed. Joventut. Llibre adreçat a tots els lectors curiosos, grans i petits, que vulguin endinsar-se en el món dels insectes i descobrir coses sobre aquestes petites bestioles. Un excel·lent llibre de coneixements entomològics.

Publicat dins de General | Deixa un comentari