OPTATIVA DE FRANCÈS (ESO)

4 exalumnes del curs passat (Mario Bonachea, Roger Cunyat, Alba España i Mar Ferrer) amb el DELF B1 de francès.

Aquests alumnes cursen actualment 1r de Batxillerat i no tenen l’oportunitat de seguir amb aquesta segona llengua estrangera a l’institut, donada la modalitat escollida (científica o tecnològica). Per aquest motiu, van decidir presentar-se a les proves en finalitzar 4t d’ESO.

Moltes felicitats, nois! Et bonne chance dans cette nouvelle étape de votre vie !

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROGRAMA CONCERT DE NADAL

➡ Cliqueu el programa per veure’l millor o per imprimir-lo.

DATA: 15 de desembre de 2017 LLOC: Ateneu de Sant Celoni

TORNS: 9:15 h. GRUPS A (de P3 A a 6è de primària A)  / 10:45 h. GRUPS B i 2n C (de P3 B a 6è de primària B). Una ENTRADA per a cada nen que es fa arribar des de la tutoria. Si se’n necessiten més, es pot passar per Consergeria.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CASAL DE NADAL

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA TORDERA SOLIDÀRIA

Benvolgudes famílies,

Com cada curs, quan arriba el Nadal, té lloc La Marató de Tv3. Es realitzen tota meva d’actes arreu per recollir aportacions a la causa. Aquesta edició està dedicada a les malalties infeccioses. Enguany, l’UESC és l’encarregada d’organitzar el clàssic torneig de futbol 7  (masculí/mixt), el proper dissabte 16 de desembre de les 8 a les 13h aprox.

Les inscripcions es tancaran el dia 10 de desembre. Per tant, si voleu participar-hi, heu de passar pel despatx de l’Ampa a apuntar-vos. Aquest any, el club organitzador cobra la inscripció per avançat, així que és molt important que passeu a fer el pagament. La donació de cada participant serà de 12 euros (samarreta i esmorzar).

Endavant la Tordera solidària!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

AGENDA DESEMBRE’17

10596139-cartoon-funny-eyes-cartoons-cartoon-cuteRecordeu que els propers dimecres 6, dijous 7 i divendres 8 són festius. Podeu consultar totes les activitats del mes de DESEMBRE a la pestanya superior “Agenda“.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

21 DE DESEMBRE

Benvolgudes famílies.

El dia 21 de desembre no serà lectiu a les escoles catalanes degut a la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya.

El Ministeri d’Educació ha decretat aquest canvi en el calendari escolar a l’empara de l’article 13.6 del reial decret 605/1999, de regulació complementària dels processos electorals. El reial decret estableix que “en el supòsit que el dia fixat en els corresponents decrets de convocatòria per a la celebració d’eleccions no sigui festiu, es considerarà inhàbil a efectes escolars en el territori corresponent”.

L’endemà de les eleccions, divendres 22 de desembre, la jornada serà lectiva però es farà jornada continuada. Els alumnes d’infantil i primària sortiran a les 12:30 i els d’ESO a les 13:30. L’horari de menjador serà fins les 15:00.

Atentament. L’equip directiu.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VÍDEO RESUM FESTA DE LA MÚSICA

La música és art.

La música és ciència.

La música és llengua.

La música és cultura.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

GRÀCIES, MARTÍ!

Els alumnes de 1r d’ESO i les professores de treball globalitzat volem donar les gràcies a en Martí Boada per haver vingut a compartir amb nosaltres els seus coneixements sobre el Montseny. Ens ha sorprès gratament saber que el Montseny és tan ric en biodiversitat i que tenim una espècie única que ell anomena “la joia de la corona”: el tritó del Montseny.

La xerrada ha tingut lloc a l’escola, arrel dels projectes sobre el Montseny que els alumnes de 1r d’ESO estan treballant.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FELICITATS, JUDIT!!

La nostra alumna de 4t d’ESO, Judit Camacho, competidora del Club Esportiu Mediterrani, va obtenir la medalla de plata en la modalitat kumite, cadet -54 kg, al Campionat d’Espanya de Karate que es va dur a terme aquesta passada setmana a Santiago de Compostela.

Aquest resultat li dona la possibilitat de ser seleccionada per la Federació espanyola per al Campionat d’Europa que es disputarà a Moscú el proper mes de febrer. 

Moltes felicitats, Judit i a per l’europeu!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA COLLA GEGANTERA DONA LA BENVINGUDA A LA FESTA DE LA MÚSICA

La colla gegantera del nostre Institut Escola ha vingut aquest dilluns 20 de novembre a fer una cercavila de gegants, en motiu de la inauguració de la Festa de Santa Cecília, patrona de la Música. Els alumnes d’Infantil han pogut gaudir de les gralles i dels nostres Tabi i Tabina.

Animem des d’aquí a totes les famílies de l’escola a acompanyar-los en tots els esdeveniments que van tenint lloc al llarg del curs. Estaran encantats amb la vostra participació!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FESTA DE SANTA CECÍLIA

➡ Cliqueu per imprimir o veure-ho millor.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TASTET DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PALAU

L’Escola de Música de Palau ha vingut aquest dilluns 20 de novembre a fer un taller de sensibilització i de percussió corporal als alumnes d’Infantil i algunes classes de Primària. El proper dimecres 22 de novembre faran un taller de hip hop als alumnes de 1r d’ESO.

Els agraïm enormement la possibilitat de viure aquestes experiències amb els nostres alumnes, per la professionalitat i la qualitat dels tallers. Moltes gràcies!

Us deixem aquí unes instantànies i uns vídeos  😉

VÍDEOS: vídeo 1  / vídeo 2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

UN MOS DE CIÈNCIES

La química en aforismes

Els elements químics neixen per nucleosíntesi en els estels i es combinen i compliquen fins a engendrar un individu capaç d’escriure una simfonia o d’inquirir estranyat sobre la seva pròpia condició. Són el centenar llarg d’àtoms que apareixen en la taula periòdica de Mendeleiev. Amb ells s’escriu la naturalesa de tot el que existeix, de tot el que pot arribar a existir…

La química és el suport físic de l’esperit.

Llegiu més a la pestanya superior Un mos de ciències.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ACTUEM? ;)

MUSICACom cada curs, s’acosta la festa de Santa Cecília, patrona de la Música, que al nostre Institut Escola celebrem amb actuacions musicals.

Es convida a totes les famílies, als alumnes i als mestres, d’Infantil a ESO, a participar-hi amb alguna actuació. Per a fer-ho, només cal apuntar-se a la cartellera d’aula, parlar-ho amb el tutor/a o amb els mestres de Música.

La música ens omple de vida!!!!!!!!!!!!!!!

música

Publicat dins de General | Deixa un comentari

logo

Benvolgudes famílies.

Us informem que el dimecres dia 8 de novembre de 2017 hi ha vaga general convocada per diferents organitzacions i sindicats: Intersindical-CSC i USTEC-STEs (IAC).

En el nostre centre una part de l’equip de mestres ha manifestat que exercirà el seu dret a vaga. Això comportarà que aquest dia les classes no es podran impartir amb normalitat, si bé, pel que fa al funcionament del centre, es comptaran amb els serveis mínims decretats pel Departament d’Ensenyament, de manera que l’escola estarà oberta i els alumnes seran atesos per mestres de guàrdia.

Els serveis mínims que s’estableixen pel que fa als treballadors del Departament en els centres docents públics i privats no universitaris són els següents:

– Una persona de l’equip directiu.

– A infantil i primària (de 3 a 12 anys): 1 docent per cada 6 aules.

– A l’ESO (12-16 anys): No hi ha serveis mínims.

– Per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complementàries: un terç del personal.

En tractar-se d’una convocatòria de vaga general, entendrem com a justificades les absències dels alumnes que no assisteixin al Centre per decisió de les seves famílies.

Atentament. L’equip directiu.

Publicat dins de General | Deixa un comentari