TALLER MATEMÀTIC INTERCICLES

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

 

Un grupet d’alumnes de segon d’ESO, la Natalia, l’Hernan, l’Oriol, la Jula, la Carmen, el Carlos, l’Aicha, l’Ousainou i el Jesús, hem anat a segon de primària a fer un taller de matemàtiques que havíem preparat prèviament a classe.

Ens ha agradat molt anar-hi perquè ha estat una experiència nova i perquè els nens de primària s’han divertit molt amb l’activitat. Feien cara d’estar disfrutant amb els tallers que havíem preparat. Al final, els nens de segon de primària ens han cantat el seu “Rap del deu”. Fantàstic!

Ens agradaria poder tornar un altre dia a donar un cop de mà, com avui.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VOTACIONS PER A LA JORNADA CONTINUADA

Podeu llegir aquí la circular amb la informació que s’ha fet arribar a totes les famílies, referent a la jornada continuada: CIRCULAR I BUTLLETES.

VOTACIONS: Del 19 al 23 de març de 2018 de 8:30 a 9:30 i de 16:00 a 17:00 h. a l’Àgora.

Es demana l’opinió d’ambdós progenitors o tutors legals. Cal portar el DNI el dia de la votació. Es pot delegar el vot, sempre i quan s’autoritzi per escrit, amb la signatura i la fotocòpia del DNI de qui autoritza. 

Les butlletes s’han de portar els dies destinats a les votacions. No s’han de lliurar ni als tutors ni dipositar a la bústia.

Comissió per a la Jornada continuada a l’IE La Tordera.

PROJECTE: 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

XIV CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

El foment de la lectura és una de les prioritats del nostre projecte educatiu de centre.

“Llegir en veu alta és important. Escoltar, saber escoltar, llegir en veu alta, saber llegir en veu alta. Llegir. Aquest és l’objectiu que es proposa difondre des de la Fundació Enciclopèdia Catalana amb el Certamen infantil i juvenil de lectura en veu alta, dirigit a alumnes de tot Catalunya.” 

“Aquest Certamen és concebut per a ser treballat col·lectivament i no pretén fomentar la competitivitat, però sí l’afany de superació i autoexigència dels nois i les noies. (…) Però de fet el veritable premi el pot tenir tothom, perquè tots els participants en el certamen poden descobrir el gust per la lectura.”  Fundació Enciclopèdia Catalana amb l’escola

SELECCIONATS AL XIV CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. Per ordre alfabètic. Es concretarà el paper de cadascú uns dies abans del certamen. Els quarts de final tindran lloc el dimarts 17 d’abril al Teatre Auditori de Cardedeu.

grumets-vermells

 

GRUMETS VERMELLS (3r i 4t de Primària)

IVET  COSTA / MALAK KARACH / ONA MOLIST

 

grumets-verds

 

GRUMETS VERDS (5è i 6è de Primària)

IBAI  ALVES / ELENA  PÉREZ / ALMA YERA

 

corsaris

 

CORSARIS (1r i 2n d’ESO)

GISELA  BASCUÑANA / FIONA  MASSAGUER / BIEL  MOLIST 

 

tropa-corsaris

 

TROPA DE CORSARIS (3r i 4t d’ESO)

MERITXELL CASADO /BERNAT  PONS / JANA  SANUY

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DILLUNS 12 DE FEBRER: FESTIU

Rercordeu que el proper dilluns 12 de febrer és dia de lliure disposició a totes les escoles del municipi i, per tant, no hi haurà classes.

Feliç Carnaval i ferroooo!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CONSIGNES DE CARNAVAL

SETMANA DEL 5 AL 9 DE FEBRER – INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SELECCIÓ PER AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El proper dimecres 14 de febrer, a les 15 h., es durà a terme la selecció interna d’alumnes que el nostre Institut Escola presentarà al Certamen de lectura en veu alta. El tribunal convoca als lectors/es al gimnàs del nostre Institut Escola, en sessió oberta a les famílies dels participants.

Properament, es publicarà aquí mateix, al nostre bloc web, el nom dels alumnes seleccionats.

Els quarts de final del Certamen tindran lloc el dimecres 17 d’abril al Teatre Auditori de Cardedeu.

Publicat dins de General | 1 comentari

AGENDA FEBRER’18

10596139-cartoon-funny-eyes-cartoons-cartoon-cutePodeu consultar totes les activitats del mes de FEBRER i festius a la pestanya superior “Agenda“.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

S’ANUL·LA SORTIDA DE 2n d’ESO

Benvolgudes famílies de 2n d’ESO

La sortida al Castell de Montsoriu prevista per demà 1 de febrer de 2018 S’ANUL·LA FINS A NOU AVÍS, donada la previsió real que hi ha de pluja.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROJECTE COLÒNIES – 4t DE PRIMÀRIA

Els alumnes de 4t de primària van anar a Palamós els passats dies 9 i 10 de novembre.

Abans de marxar, aquests alumnes van estar treballar a l’escola, de manera col·laborativa, el seu projecte “Colònies”:

Dividits en grups heterogenis, els mateixos alumnes eren els encarregats d’organitzar la intendència, el servei de taules, les activitats del dia i el show-discoteca del vespre. Cada grup va haver de redactar, abans de marxar, en què consistia el seu càrrec, els horaris, les normes i el material per a les diferents activitats. Un cop allà, van portar-ho tot a terme. I, a la tornada, ha estat tot recollit en El meu diari de colònies.

A part de les activitats que ells mateixos havien pensat i preparat durant el projecte, també van poder visitar el Museu de la pesca i la Llotja de Palamós.

L’experiència amb aquest projecte, on els alumnes són els encarregats de preparar les seves colònies, ha estat valorada molt positivament per tots.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

UN MOS DE CIÈNCIES

Unes membranes « Made in Tarragona» aconsegueixen atrapar el diòxid de carboni

 

Investigadors del ICIQ a Tarragona desenvolupen un filtre que separa les molècules de CO2 en una mescla de gasos. El sistema podria emprar-se per purificar el biogàs sense necessitat d’energia i per filtrar els fums de les indústries.

 

Llegiu més a la pestanya superior Un mos de ciències.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER DE HIP HOP

El passat 22 de novembre, en motiu del dia de la música, els alumnes de 1r d’ESO van tenir l’oportunitat de fer un tastet de hip hop, ofert per l’Escola Municipal de Música de Palau. Moltes gràcies a l’Escola de Música de Palau, pel taller i per fer-nos arribar la gravació. La podeu escoltar clicant aquí:

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BON NADAL I PRÒSPER 2018!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL SO DEL SILENCI

No us perdeu la sorpresa de l’equip de La Tordera, presentada al concert de Nadal i que va dirigida a tota la comunitat educativa. Bones festes a tothom!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

22 DE DESEMBRE: JORNADA CONTINUADA

Recordeu que divendres 22 de desembre es fa jornada continuada. Els alumnes d’infantil i primària sortiran a les 12:30 h i els alumnes d’ESO sortiran a les 13:30 h. Aquells alumnes que es quedin a menjador sortiran a les 15 h. Hi ha menú especial de Nadal: sopa de galets, pollastre rostit amb prunes i pinyons, neules i torrons de xocolata!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NÚMERO GUANYADOR

Aquest és el número guanyador de les paneres de Sant Celoni i de Santa Maria de Palautordera. Els guanyadors poden recollir la seva panera divendres 22 de desembre a la Secretaria de l’Institut Escola La Tordera o, a partir del dissabte 23 de desembre, al forn Ferrer del carrer Sant Pere, núm. 25 de Sant Celoni. 😉

Publicat dins de General | Deixa un comentari