Setmana del llibre en català

Benvolgudes famílies,

Del 8 al 17 de setembre se celebrarà davant la catedral de Barcelona la 35a Setmana del Llibre en Català.

S’hi podran trobar les novetats editades en llengua catalana i gaudir d’espectacles familiars i per a adults.

Podeu trobar més informació a http://www.lasetmana.cat/

Esperem que la gaudiu!

Món Llibre 2017

El proper cap de setmana, el 8 i 9 d’abril se celebra una nova edició del Món Llibre. 

Món Llibre és un festival de literatura adreçat a nens i nenes fins a 12 anys, ple de contes, escriptors, espectacles, cinema, exposicions i màgia, en un entorn d’escenaris literaris que ens transporta al món imaginari dels llibres.
Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’un munt d’activitats al MACBA i al CCCB, organitzades amb la col·laboració d’editorials de literatura infantil d’arreu del país, que aportaran a la festa propostes molt suggestives i centenars de llibres.
El Món Llibre l’organitza l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de Barcelona, el CCCB i el MACBA
És difícil recomanar alguna activitat concreta però si podeu no us perdeu els espectacles.
Al programa ho teniu tot. El podeu descarregar clicant AQUÍ

Us recomano que l’imprimiu i hi dediqueu una estona a fer la tria del que us agradarà veure, dels espais que podreu visitar, els horaris, els llocs i les edats recomanades per a cada activitat.
Ens veiem al MÓN LLIBRE!

EL TANCAMENT DE LES TERTÚLIES DE 5èB

El dia 26 de maig vam finalitzar les tertúlies de 5è amb unes dianes per determinar els gustos literaris dels companys i companyes de la classe.
Les dianes tenien 5 colors diferents i el títol de cadascun dels llibres que havíem llegit per les tertúlies. L’activitat consistia a posar un gomet, depenent si ens havia agradat llegir el llibre, el posàvem més al mig de la diana i si no, més cap en fora.
La tertúlia va ser diferent perquè no només vam valorar un llibre, sinó tots els que havíem llegit durant la resta del curs. L’activitat del tancament de les tertúlies va ser molt original, no ens ho esperàvem i ens va agradar molt perquè va ser com un debat per saber quin tipus de llibres ens agraden més.
Vam estar parlant una estona llarga sobre on havíem posat els gomets i perquè els havíem posat allà i no en un altre lloc. Al final vam determinar que ens agradaven més els llibres que explicaven una història d’aventura i/o misteri.

Pere Canosa i Núria Andueza

image1 image2 image3