He tornat a jugar amb la mare i se m’ha espatllat

Fitxa tècnica

Autor: Miquel Obiols

Il·lustrador/a: La Japonesa

Col·lecció: El vaixell de vapor, 153

Lloc i any d’edició: Barcelona, 2010

Editorial: Cruïlla

Argument

Inquietud, sorpresa, creació, imaginació, fantasia, experimentació, originalitat, sensibilitat, poesia, surrealisme… són paraules imprescindibles per parlar d’aquest recull d’històries, amb sorpresa, en què les paraules sovint van més enllà de ser una combinació de lletres juntes fent sentit. Seu bé, obre els ulls, afina el sisè sentit i comença a llegir aquests relats fantàstics.

Biografia

Miquel Obiols i Prat neix a Roda de Ter (Osona), el 14 d’abril de 1945. Per part de pare –Josep– és fill de Can Sempre, venedors de grans i farines, i per part de mare –Dolores– de Can Carriel, pastissers de professió; té una germana –M. Àngels– més gran que ell.

A casa seva no hi ha llibres, només sacs i alguns Patufets. Estudia a l’escola parroquial del poble i té de mestre el Senyor Míliu, Emili Teixidor. Llegeix El Capitán TruenoRobin HoodLa isla del tesoro, Rudyard Kipling, Julio Verne i Lewis Carroll. Les misses i els rosaris familiars estimulen la seva afició teatral, i cada diumenge a la tarda veu tres pel·lícules, una de repetida. Així doncs, el cinema i els llibres conformen la seva base educativa.

Bibliografia

Si voleu saber més coses sobre Miquel Obiols i la seva obra consulteu la següent pàgina:

http://www.escriptors.cat/autors/obiolsm/obra.php

Valoració i recomanació

Aina Obiols

5 comentaris a “He tornat a jugar amb la mare i se m’ha espatllat

  1. Aquest llibre té petites historietes. N’hi ha algunes més divertides que les altres però en general totes són xules.

    recomano aquest llibre.

  2. aquest llibre no és que m’hagi agradat molt, perquè eren molts contes en el mateix llibre, i el títol no es que tingues molt de sentit amb el llibre.

  3. A mi aquest llibre m’ha agradat bastant, perquè tots els capítols van de diferents històries i totes les històries han sigut molt entretingudes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *