Mar i Cel

Després d’esperar-ho durant mesos, per fi ahir va arribar el dia d’anar a veure Mar i Cel.

Va ser impressionat!

El 25 de març de 2015 ocuparà “pàgines” al nostre diari. Tenim tantes vivències i emocions per explicar que les paraules se’ns queden curtes.

Vam visitar l’estació de França, el Mercat del Born, la Basílica de Santa Maria del Mar i el Fossar de les Moreres. Vam conèixer les principals sales del Parlament de Catalunya, ens vam seure a l’hemicicle i vam formar un govern amb Presidenta, Conselleres i Consellers durant uns minuts. Vam ser corsaris i vam remar a galeres al  Museu Marítim.

I per acabar la jornada: Musical Mar i Cel. Ens van arrencar somriures, rialles, moltes llàgrimes i aplaudiments enstusiastes.

Vam estar en bona companyia, vam aprendre, vam riure, vam jugar….

Un dia rodó.

Tenim un tresor al bagul del nostre bagatge d’experiències que ens fa rics.

I l’endemà tots cap a l’escola! Amb alegria i il·lusió renovades.

Donem les gràcies a la Fundació Privada Reddis que va fer possible que es fes realitat aquest somni. Des d’aquí els enviem una forta abraçada.

Actuació de la Coral Bufanotes al teatre Bartrina

El dissabte 21 de març, la Coral Bufanotes va participar a la VI Trobada de Corals Infantils, que va tenir lloc al Teatre Bartrina.

La pluja no va fer possible que poguessin sortir a cantar per les places de la ciutat, però van formar part d’un concert fantàstic amb totes les corals participants. Van fer una molt bona actuació. Felicitats!!!!!!

Aquí us deixem un recull de fotografies i un vídeo pels qui no vau poder assistir-hi, així com la difusió que se n’ha fet als mitjans de comunicació.

Imatge de previsualització de YouTube