ACTUACIONS DE LES CORALS DE L’ESCOLA A LLARS D’AVIS

El passat dimarts 16 de desembre, les Corals de l’escola Prat de la Riba de Reus van actuar a diferents llars d’avis de la ciutat, la Residència Hermanitas de los pobres (Coral petita) i la Residència ICASS (Coral Gran).

Agraïm aquestes dues institucions que ens hagin obert les seves portes per poder felicitar les festes a la seva gent gran amb les nostres cançons.

Volem aprofitar aquest acte per a fer un homenatge a totes les àvies i avis que ens han llegit contes, que ens han acompanyat, que ens han acaronat, que ens han aconsellat, que ens han explicat històries, que ens han escoltat…. als que tenim i als que ja han marxat.

Els enviem a tots des d’aquí, una abraçada molt gran.

Gràcies GENT GRAN!

FEM VOLAR ESTELS

El dia 10 de desembre, a les 10 hores, amb motiu del dia mundial dels drets humans, la nostra escola s’ha adherit a l’activitat “Fem volar estels”, impulsada pel Departament d’Ensenyament. Hem construït els nostres estels…i  el fort vent que ha bufat ha contribuït al seu l’enlairament!!

ON S’HA AMAGAT L’ALÍCIA PAF?!

A les sessions de Club de Lectura d’aquest trimestre, els alumnes de 4t hem llegit Los traspiés de Alicia Paf, de Gianni Rodari.

En aquest llibre, l’autor ens explica les aventures d’una nena molt i molt petita que sempre s’amaga a llocs ben estranys. Mireu on s’ha ficat aquesta vegada!

La Luna l’ha trobada a l’arbre de Nadal, la YingYing al contenidor de brossa, l’Àngela a dins una petxina, l’Andrés a dins del seu pastís d’aniversari, la Nerea P a dins de la guitarra, el Mohamed O a una capseta de joies i la Loli al bagul de les joguines, l’Abderrrazak dins la tassa de l’esmorzar i el Pau a la bústia de Correus!!!

Vigileu no la trepitgeu quan aneu per la biblioteca, és tan petitona que pot estar a qualsevol lloc! I si us agafen ganes, no dubteu a demanar el llibre a la Marta per passar una bona estona.