MILLORES A L’ESCOLA

Durant les vacances d’estiu a l’escola hi ha hagut alguns canvis: han reformat els lavabos i l’aula de ciències ara està ubicada on era l’ aula d’ informàtica.

Potser ara us preguntareu on és l’aula d’informàtica? Doncs… ja no existeix! Els ordinadors s’ han distribuït entre totes les aules del centre i ara totes les classes en tenen un parell o tres, i així facilitem que la informàtica sigui més accessible.

Pel que fa als lavabos, com ja haureu vist, s’han reformat tant els dels alumnes com els dels mestres.

Esperem que gaudiu d’aquests canvis extraordinaris!!!

Article redactat per David i Jesús

ELS BUFANOTES AL CONCERT POPULAR DE LA FUNDACIÓ REDDIS

Enguany comencem el curs amb una pila d’actuacions musicals, i la primera ha estat avui.
La Coral Bufanotes ha participat aquesta tarda al Concert Popular organitzat per la Fundació Privada Reddis per commemorar el seu 25è aniversari.

Ha estat realment una sort que ens hagin convidat i un plaer haver pogut compartir aquesta estona amb agrupacions musicals de prestigi a la ciutat, com la Banda Simfònica i el Cor Mestral, al costat també de les corals de les escoles Alberich i Cases i Rubió Ors, i tot d’agrupacions i organitzacions socials i culturals que s’han unit cantant en l’acte.

Els Bufanotes han interpretat “Junts Recordarem”, creada el passat curs pel Maurici Gené per a la celebració del centenari de l’escola, i ha estat emocionant repetir-la al mateix Teatre Bartrina on vam celebrar el nostre Concert de Primavera, acompanyats de nou pel Maurici, la Míriam i el Fernando. Tenim molta sort de comptar amb ells!

Felicitats a tots els cantaires i gràcies a les famílies per acompanyar-nos!!!

Aquí us deixem una mostra dels millors moments del dia.

photos.app.goo.gl/HneeIqtwwfyLv7ca2

NOUS MEMBRES A LA FAMÍLIA

Com ja sabreu, enguany tenim nous mestres i estudiants de pràctiques a l’escola. Amb aquest article els volem donar la benvinguda. Us els presentem:

  • La Mireia fa pràctiques a Infantil.

  • La Marta fa pràctiques a 4t.

  • La Paula fa pràctiques a 6è.

  • La Blanca és la tutora de P3.

  • El Jordi és tutor de 1r.

  • La Ivette és tutora de 3r.

  • I la Raquel és especialista d’anglès.

Esperem que es trobin a gust en la nostra escola. Nosaltres estem molt contens i satisfets que formeu part d’aquesta gran família.

I mai ho oblideu …

Per cert, també hi ha alumnes nous! La setmana vinent us els presentarem.

Article redactat per Andrea i Victory.