ANEM DE CONCERT!

El passat dilluns 12 de gener els alumnes més grans de l’escola  van tenir la sort de participar en una experiència musical extraordinària. Van assistir a un concert en directe del grup de rock Lax’n’Busto en què, a banda de gaudir de la seva música, van poder conèixer i reflexionar sobre la feina d’un músic professional, tot incidint en l’esforç, la constància i el treball en equip que hi ha al darrera.

Aquí us deixem un petit reportatge fotogràfic de la jornada i un recull de notícies relacionades.

 

 

 

EL PATGE ENS VA RECOLLIR LES CARTES

Ja falta poquet pels Reis, oi que sí? Les cartes que vam escriure tots a la nostra escola ja deuen haver arribat al seu desti, és a dir, a mans dels 3 Reis d’Orient.

Com no podia ser d’altra manera, un patge enviat pels senyors Reis va passar per aquí a recollir-les i, és clar, tothom va estar encantat de veure tant de prop un personatge tan màgic. Quina il·lusió!!

 

 

EL TIÓ HA CAGAT REGALS !!

Un any més el tió va trobar el camí de la nostra escola i va arribar content per estar-s’hi uns quants dies, això sí, amb una mica de fred i cansament. I gana, molta gana!

Com ja sabem tots, al tió se l’ha d’alimentar molt bé si és que volem que cagui regals. I es veu que ho vam fer tan i tan bé, no només alimentar-lo, també cantar-li la cançó, que l’últim dia abans de vacances tots i totes, des de P-3 a 6è, vam tenir uns regals ben xulos!!

Ah, i el tió devia pensar que potser de llaminadures ja en mengem prou i era millor un altre tipus de regal. Molt bé, tió, bona pensada!!