Sortida a Barcelona

 Quina sortida!

Vam haver-nos de llevar  molt hora, però la sortida s’ho valia. Només arribar vam anar el Museu de la xocolata.  Ens van impressionar unes enormes galledes de xocolata.  Vam dibuixar aquells recipients i en vam tastar el contingut.  La podríem definir com la millor xocolata del món.  Ens en vam llepar els dits!

Quan vam tenir la panxa plena de xocolata, vam marxar a visitar el Museu Picasso. Quines cues per poder-hi entrar! Nosaltres vam anar a l’exposició d’autoretrats i vam observar quatre quadres molt detingudament.  No era  el mateix veure’ls  amb el projector d’aula o tenir el quadre al davant, quin canvi! El millor va ser quan vam començar a fer el taller. Ens van proposar una activitat molt creativa i, alhora, molt divertida.  Com podreu veure en el vídeo, vam fer unes obres d’art úniques. Som uns picassos!

Alumnes de cicle mitjà

SORTIDA A CAMADOCA

L’últim divendres d’abril les nenes i els nens d’infantil de l’escola, juntament amb els companys de la ZER vam anar al centre de recuperació de fauna salvatge CAMADOCA. Vam poder conèixer i veure en directe molts animals! Els vam tenir molt a prop, alguns els vam poder tocar. N’hi havia que punxaven com l’eriçó, d’altres molt llisos i suaus com la tortuga i el cranc que ens intentava pessigar amb les seves pinces! Va ser molt divertit!
Esperem que us agradi el vídeo…

sortida a Camadoca from Núria Rubio on Vimeo.

Un taller de robòtica

Els alumnes de cicle mitjà i superior hem fet un taller de robòtica. Un grup va fer-lo un divendres a la tarda i l’altre grup va fer-lo un dilluns al matí.

Uns alumnes vam muntar un robot a partir d’unes instruccions, mentre que uns altres estàvem programant a l’ordinador.  Vam programar-lo amb les instruccions que ens donava el Joan per aconseguir l’objectiu.

Al final de l’activitat els robots van fer un combat de sumo.

Volem agrair a en  Joan la preparació i realització d’aquest taller. Moltes gràcies, Joan!!!

Jornades interuniversitàries de l’escola rural

Ahir els nens i nenes de 5è i 6è van ser convidats a protagonitzar l’acte de cloenda de les XXII Jornades interuniversitàries d’escola rural en la formació inicial dels mestres de Catalunya tot cantant corrandes.

Van fer una actuació brillant, que va fer emocionar el públic que els escoltàvem i han rebut un munt de felicitacions! La nostra enhorabona!!!

Us deixem el vídeo per si no vau poder presenciar l’actuació, que va tenir lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

MAH00179 from Escola Els Agols on Vimeo.