ARFA

El passat 28 de setembre vam fer tots junts una sortida a Arfa.

Allà vam anar, vam fer i ens van ensenyar moltes coses:

  • escoltar i parlar amb la Carolina Botella, la il·lustradora del conte El burot i les cireres d’Arfa, El tresor més gran del món i L’últim llop de la Cerdanya.
  • visitar el camp de pomers.
  • visitar el pou de glaç.
  • vam veure l’obra de teatre sobre el conte d’Arfa.
  • dibuixar les vistes del poble.

sortida a Arfa_0001 from Escola Els Agols on Vimeo.

[/vimeo]

Fem una parada de verdures ecològiques

Ja fa tres dimecres que fem parada per vendre algunes verdures i hortalisses de l’hort.
Els nens de cicle inicial i cicle mitjà cullen les verdures de l’hort, els nens de cicle mitjà les pesen i, després, els nens de cicle superior els hi posem el preu tot fent calculs. També practiquem com fer la suma de la compra i tornar el canvi. I una cosa més, a tots els familiars que van col·laborar en cuidar l’hort durant l’estiu, els fem un 10 % de descompte, així que també practiquem com calcular el 10% per a la tarda poder atendre a tots els compradors.
La parada comença a les 16.30 h i s’acaba cap a les 17 h, o els dos primers dies abans, perquè ja ho havíem venut tot.

Amb els diners que es guanyen, es comprarà el nou planter pel curs vinent i potser alguna eina.

Moltes gràcies a tots els que veniu a comprar!

Àlex


Cicle superior

Aquest any a la classe de cicle superior som 11 nens i nenes: l’Àlex, l’Aida, l’Aritz, l’Arnau, l’Enekola, l’Ian, el Lluc, el Marc, la Paula, la Sílvia i el Xavi. I estem molt contents perquè han arribat dos nenes noves, la Paula i la Sílvia. La nostra mestra tutora és la Maria. I aquesta és la foto de tota la classe:

Cantata La ciutat i la lluna

Dilluns 20 de juny de 2016 vam interpretar la cantata La ciutat i la lluna amb música de Poire Vallvè i text de Rafel Simó. I li vam dedicar a la nostra estimada Marga, que enguany es jubila.

Vam tenir el privilegi que el gran músic i director Poire Vallvè, el mateix compositor de la cantata, va venir a dirigir-nos i al matí vàrem fer un assaig general amb ell. Per a nosaltres ha estat una gran experiència! Moltíssimes gràcies Poire!

Va ser una experiència inoblidable i els infants van fer una magnífica interpretació tan de la part teatral com de les cançons. Enhorabona a tots!!!

També donem les gràcies als músics: el Francesc, l’Èrica, la Núria i la Ginebra, que de forma desinteressada, es van engrescar amb aquest projecte. Sense ells tampoc hagués estat possible tirar endavant aquest projecte.

Gràcies a tots!

Fotografies: Adrià Ventura

CANTATA LA CIUTAT I LA LLUNA from Escola Rosa Campà on Vimeo.