Cantata La ciutat i la lluna

Dilluns 20 de juny de 2016 vam interpretar la cantata La ciutat i la lluna amb música de Poire Vallvè i text de Rafel Simó. I li vam dedicar a la nostra estimada Marga, que enguany es jubila.

Vam tenir el privilegi que el gran músic i director Poire Vallvè, el mateix compositor de la cantata, va venir a dirigir-nos i al matí vàrem fer un assaig general amb ell. Per a nosaltres ha estat una gran experiència! Moltíssimes gràcies Poire!

Va ser una experiència inoblidable i els infants van fer una magnífica interpretació tan de la part teatral com de les cançons. Enhorabona a tots!!!

També donem les gràcies als músics: el Francesc, l’Èrica, la Núria i la Ginebra, que de forma desinteressada, es van engrescar amb aquest projecte. Sense ells tampoc hagués estat possible tirar endavant aquest projecte.

Gràcies a tots!

Fotografies: Adrià Ventura

CANTATA LA CIUTAT I LA LLUNA from Escola Rosa Campà on Vimeo.

Visitem la granja i l’Espai Ermengol

Els nens i nenes d’educació infantil vam visitar la granja de “Cal Xanxo” i l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell.
A l’Espai Ermengol ens van explicar l’origen de la producció lletera a la Comarca i l’elaboració del formatge artesanal “Baridà” elaborat a Bar i l’industrial a la cooperativa CADÍ. En acabar els nens i nenes van poder fer una degustació del formatge “NEU”, els hi va agradar molt.

Cartells a l’hort

Aquesta setmana hem estat envernissant uns cartellets per posar a l’hort. Els hem envernissat amb oli de llinassa perquè la pluja no els faci malbé ja que són de fusta. I aquest matí ja els hem anat a posar a l’hort. Els cartellets diuen el nom de les diferents hortalisses que hi hem plantat o sembrat: porros, carrotes, api, cogombre, carbassons, albergínies, remolatxa, cols, enciams, tavelles, cebes, pebrots, tomates…
Després a l’hora del pati, hi hem tornat per treure les males herbes de cada paradeta perquè les plantes puguin créixer millor.
Ja tinc ganes que creixin les carrotes i els enciams i puguem fer una amanida!

Marc Saavedra

Sortida a Montserrat

El dia 3 de juny vam anar a Montserrat, va ser la sortida familiar de final de curs.
Primer vam agafar l’autocar i vam anar fins a Monistrol, allà vam esmorzar i vam agafar el tren cremallera fins a Montserrat, al monestir. Després vam agafar el funicular de Sant Joan que puja com un ascensor. Quan vam ser a dalt, hi havia unes vistes impressionants. Una noia ens va fer de guia i vam anar fent una ruta i ens anava explicant les formes de les agulles de Montserrat i els noms que tenies, la vegetació, la fauna… I vam anar caminant fins a tornar a arribar al Monestir.
Quan vam arribar, vam anar a escoltar l’Escolania, uns nens que cantaven d’allò més bé i quan es va acabar, vam anar a dinar. Havent dinat, vam tenir una estona lliure, i després ja vam tornar a agafar el tren cremallera per baixar fins a Monistrol, on vam agafar l’autocar i vam tornar cap a l’escola.
Ens ho vam passar molt bé! I vosaltres famílies?

Carles Caballero