Jornades interuniversitàries de l’escola rural

Ahir els nens i nenes de 5è i 6è van ser convidats a protagonitzar l’acte de cloenda de les XXII Jornades interuniversitàries d’escola rural en la formació inicial dels mestres de Catalunya tot cantant corrandes.

Van fer una actuació brillant, que va fer emocionar el públic que els escoltàvem i han rebut un munt de felicitacions! La nostra enhorabona!!!

Us deixem el vídeo per si no vau poder presenciar l’actuació, que va tenir lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

MAH00179 from Escola Els Agols on Vimeo.

Campanya d’esquí de fons

Els dies 28 de febrer i 1, 2 i 3 de març els nens i nenes de l’escola Rosa Campà vam anar a esquiar a Sant Joan de l’Erm. Vam anar-hi tota la setmana i va ser molt divertit!
El primer dia ens vam separar per grups. Un cop els grups van estar fets, cadascú anava amb el seu monitor a esquiar, més o menys des de les 11 fins a les 14 h, després tornàvem a dinar i a l’acabar de dinar sortíem a jugar o tornàvem a esquiar!
L’últim dia va ser diferent perquè vam fer una gimcana tots els nens junts i després de dinar, els monitors d’esquí ens van donar uns diplomes.
Ens ho vam passar súper bé!
Aritz

Esquí 2017 from Escola Els Agols on Vimeo.

Programa blanc

Tots els alumnes de cicle mitjà hem fet un tastet de 8 sessions d’esquí de diferents modalitats.  Us deixem llegir algunes de les nostres valoracions:

M’ha agradat molt l’esquí de fons perquè hem fet moltes activitats divertides com jocs.  I el millor es que sempre fèiem coses diferents. Ares Rovira

esquí alpí va agradar-me molt perquè a les baixades agafava molta velocitat.  Però el millor va ser el telecadira. Arnau Casafont

El snowboard és molt diferent que esquiar perquè portes una taula i els peus lligats al mateix lloc.  Martí Farràs

Per a mi el millor dia ha estat el de freeski. Bernat Serra

 

 

 

Visitem l’Ies Valira

El dia 15 de febrer els nens i nenes de Castell Ciutat, El Pla, Montferrer, Pau Claris, Martinet i Montellà, vam anar a visitar l’IES la Valira. Quan vam arribar vam anar a la sala d’actes/gimnàs. Allà ens van explicar que faríem, quines assignatures, amb quins professors i altres activitats…
Més tard els nens de secundària ens van ensenyar el lloc on faríem secundària. Ens van ensenyar totes les aules a on estaríem i què feien a cada aula.
Quan van acabar d’ensenyar-nos les aules i d’explicar-nos-ho tot, ens vam acomiadar i vam tornar cap a l’escola junt amb els nens de Castell Ciutat i El Pla.
Ens va agradar molt!

Xavi

img_6766