Contes per Nadal

El divendres 15 de desembre a les 17.30h a la Biblioteca Sant Agustí hi haurà una nova Hora del Conte:

“Contes per Nadal”, a càrrec de Genisa G. Carricondo

La sessió va dirigida a nens i nenes a partir de 5 anys.

 

Taller a la biblioteca Sant Agustí

Taller: Els dinosaures de ben aprop.

Aquest dissabte, 21 d’octubre a les 11 del matí, la Biblioteca Sant Agustí té preparat un taller, adreçat als nens i nenes de 5 a 10 anys, per a conèixer els dinosaures del Pirineu.

On vivien?. Què menjaven?. Eren grans o petits?…

Els nens i nenes podran tenir la resposta a aquestes preguntes i a moltes d’altres al taller: “Els dinosaures de ben aprop”
Per participar al taller cal inscriure’s a la Biblioteca.

Us recordo també que a la rampa de la Biblioteca és pot veure l’exposició: Dinosaures de Catalunya. Un segle de descobertes.

Colònies d’anglès

alberg

Alberg Torre Ametller

Els alumnes de cicle superior i mitjà vam estar de colònies a  Cabrera de Mar  durant els dies 2, 3 i 4 d’octubre a l’alberg Torre Ametller.

 

 

Aquestes colònies eren amb immersió lingüística de llengua anglesa i estaven relacionades amb activitats de Science.

Cada vegada que començàvem una nova activitat ens reuníem en el Meeting point. Algunes activitats tractaven sobre la construcció d’un complex que es diria Cabrera d’or i les activitats estaven relacionades de com fer-ho per no  aquella zona tant idil·líca.

L’activitat estrella va ser la visita al Castell de Burriac. És un castell medieval  situat dalt d’un turó a 400 metres sobre el nivell del mar. Vam pujar-hi el dimarts al matí, amb una calor increïble i per un camí inacabable. Les vistes des d’allà eren impressionants, perquè podiem observar moltes poblacions costaneres i podíem veure el mar.

torre

Castell de Burriac

“Les activitats de cantar, ballar i en anglès eren super divertides”. Sara

“Els professors es deien Sam, Charlot i Mat.  Eren molt divertits, però no els entenia”. Nicole

“No em va agradar perquè parlaven tot el dia en anglès i també perquè no vam poder anar a la platja”. Bernat

IMG_20171015_181316

Meeting point- Ares

IMG_20171015_181134

Pujada al Castell- Sara

IMG_20171015_181249

Castell de Burriac- Dorian

 

 

 

 

 

Sortida a Barcelona

 Quina sortida!

Vam haver-nos de llevar  molt hora, però la sortida s’ho valia. Només arribar vam anar el Museu de la xocolata.  Ens van impressionar unes enormes galledes de xocolata.  Vam dibuixar aquells recipients i en vam tastar el contingut.  La podríem definir com la millor xocolata del món.  Ens en vam llepar els dits!

Quan vam tenir la panxa plena de xocolata, vam marxar a visitar el Museu Picasso. Quines cues per poder-hi entrar! Nosaltres vam anar a l’exposició d’autoretrats i vam observar quatre quadres molt detingudament.  No era  el mateix veure’ls  amb el projector d’aula o tenir el quadre al davant, quin canvi! El millor va ser quan vam començar a fer el taller. Ens van proposar una activitat molt creativa i, alhora, molt divertida.  Com podreu veure en el vídeo, vam fer unes obres d’art úniques. Som uns picassos!

Alumnes de cicle mitjà

SORTIDA A CAMADOCA

L’últim divendres d’abril les nenes i els nens d’infantil de l’escola, juntament amb els companys de la ZER vam anar al centre de recuperació de fauna salvatge CAMADOCA. Vam poder conèixer i veure en directe molts animals! Els vam tenir molt a prop, alguns els vam poder tocar. N’hi havia que punxaven com l’eriçó, d’altres molt llisos i suaus com la tortuga i el cranc que ens intentava pessigar amb les seves pinces! Va ser molt divertit!
Esperem que us agradi el vídeo…

sortida a Camadoca from Núria Rubio on Vimeo.

Un taller de robòtica

Els alumnes de cicle mitjà i superior hem fet un taller de robòtica. Un grup va fer-lo un divendres a la tarda i l’altre grup va fer-lo un dilluns al matí.

Uns alumnes vam muntar un robot a partir d’unes instruccions, mentre que uns altres estàvem programant a l’ordinador.  Vam programar-lo amb les instruccions que ens donava el Joan per aconseguir l’objectiu.

Al final de l’activitat els robots van fer un combat de sumo.

Volem agrair a en  Joan la preparació i realització d’aquest taller. Moltes gràcies, Joan!!!