Visitem l’IES Joan Brudieu

El dia 8 de febrer els nens de 6è van anar a visitar l’institut Joan Brudieu.
Van marxar a les 3:35h de l’escola i van anar cap a la Seu. També van anar-hi els nens de Castell Ciutat i del Pla.
Quan van arribar, van anar a la sala d’actes i allà, el director, els va explicar unes quantes coses. Després van separar tots els nens en 2 grups, i amb aquest grups van anar a veure tot l’institut. L’institut és molt gran i té 4 pisos.
Els van ensenyar les classes de primer d’ESO, el gimnàs, la peixera, el taller, l’aula d’idiomes, de música i els laboratoris. En acabar la visita, van anar al pati i els van convidar a menjar coca i xocolata.
Van tornar cap a l’escola a les 16:45h.
Ara els nens de 6è estan molt impacients per anar el dimecres 15 de febrer, a les portes obertes de l’institut la Valira. Enguany hi ha una novetat, i és que els nens dels pobles també podran triar institut!

Autors: Sílvia i Xavi.

img_6724

Colònies CI 2n dia

Bon dia famílies! Hem dormit molt bé! Com troncs del bosc!

img_6703

img_6704

Ara ens estan explicant com fer d’arqueòlegs, molt interessant i amb ganes de posar-nos mans a l’obra…

img_6705

Vivint l’experiència de fer d’arqueòlegs. Increïble!

img_6706

Hem trobat moltes restes de la primera prehistòria. Ja hem acabat l’excavació i això és el que fan els arqueòlegs quan finalitzen!

img_6708

Estem dibuixant les restes trobades com a registre perquè la posició on es troben ens dóna diferents informacions.

img_6709

Visitant un campament dels prehistòrics:

img_6710

Colònies CI

Construint cabanes com les dels prehistòrics:

img_66901

img_66911

Preparats per fer una excursió al pantà per veure els ocells, però ens han dit que són molt tímids, així que haurem de parlar fluixet per no espantar-los…

img_6694

Escoltant els ocells…

img_6695

Buscant tresors: nius, restes de cranc americà, plomes…

img_6696

Una excursió plena d’experències!

img_6697

Per un lloc preciós!

img_6698

Gaudint amb la neu!

Aquest any ha nevat diversos dies i tots els nens/es estàvem molt contents! Tot va quedar blanc i cobert de neu.

Un dels dies va nevar mentre érem a classe però a l’hora de sotir al pati va parar i tots els nens/es vam sortir a jugar, alguns vam fer guerra de boles de neu, altres ninots…

Va ser molt divertit per tots els nens i nenes de l’escola!

Sílvia

La neu from Escola Els Agols on Vimeo.

Welcome Natalia!

Last week Natalia arrived at our school, full of motivation and enthusiasm to talk to us in English!
She is joining us in our lessons, in the morning daycare and at the lunch time. When she is with us we talk in to her in English, even if we are playing, doing maths or arts. Sometimes it is difficult for us because we do not find the word we need, but at last we always understand each other. Thanks to her arrival, English has became a living language and necessary for communication and understanding each other!

Thanks so much for your kindness! We are so grateful you want to share your stay with us!

La setmana passada va arribar a l’escola la Natalia, amb moltíssima il·lusió i ganes de parlar anglès amb nosaltres! Ens acompanya a les diferents classes i també a acollida matinal i a l’hora del menjador. Quan està amb nosaltres, tan si estem fent construccions, matemàtiques o plàstica, parlem amb ella en anglès, de vegades ens costa perquè no trobem la paraula però sempre ens acabem entenent. Amb la seva arribada, l’anglès s’ha convertit de cop i volta en una llengua viva i necessària per entendre’ns!

Moltíssimes gràcies per la teva generositat! Estem molt agraïts que vulguis compartir aquesta estada amb tots nosaltres!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cantem corrandes a la ràdio

A ritme de nyacres, l’Eneko, l’Aida, l’Aritz i l’Ian, en representació de tots els nens i nenes de cicle superior, han anat aquest matí a parlar de glosa a Ràdio Seu.

Ha estat molt emocionant i una bonica experiència! Gràcies per haver-nos convidat a venir!

Si ens voleu sentir, només cal que cliqueu l’enllaç!

http://www.alacarta.radioseu.cat/#/programs/laveudelscentres/radioseu_podcast_701

 

El 19/1/2017 vam anar a la ràdio. Al matí vam estar preparant les corrandes per la ràdio, jo em vaig fer una llibreta amb les corrandes que havia de cantar, de títol hi deia: Corrandes Ràdio. A la ràdio hi vam anar: l’Aritz, l’Eneko, l’Aida i jo. Havíem d’estar allà a les 12:15. Justament a “Ràdio Seu” que està a Castell ciutat. Al cap d’una estona va vindre el noi i va començar a parlar. Per cert, podeu trobar el programa a la web de RàdioSeu o a la web de l’Escola Els Agols. Va anar bastant bé, però quan ens van donar la paraula a l’Aritz i a mi, jo sol confirmava el que deia l’Aritz. Vam anar per cantar corrandes i per passar-nos-ho bé.

Ian

p1190420