Graduació 6è 2018

El passat divendres es va celebrar la graduació dels alumnes de 6è. En presència de nombrosos familiars i mestres de l’escola que no es van voler perdre aquesta festa, els nois i noies ens van oferir cançons i danses i van rebre les seves orles de mans de les tutores que els han acompanyat en aquesta recta final de l’educació primària.

Les seves famílies també els van obsequiar amb una tassa de record amb el nom de tots els seus companys, regal que van fer extensiu a l’equip de mestres.

Desitgem que tots i totes, trieu el camí que trieu, sigueu, com va dir la Mercè, FELIÇOS.

 

Aquí podeu veure el vídeo de la vetllada.

ACTUALITZACIÓ DE DADES I CONFIRMACIÓ DE PLAÇA PEL CURS 2018-2019

Aquesta setmana rebreu, a través dels vostres fills/es, el full d’actualització de dades i de confirmació de plaça a la nostra escola pel curs 2018-2019. Cal que reviseu les dades personals, en especial els números de telèfon i que concreteu a qui pertany cada número. Aquest full s’ha de retornar ¨signat¨ a l’escola, abans del divendres 15 de juny. En el cas d’afegir-hi DNI o NIE cal que adjunteu una còpia del document.                                                                                                                                      També cal que ompliu, signeu i retorneu els fulls que s’hi adjunten:                                   – El full d’autorització dels drets d’imatge pel proper curs.                                             – El full de dades de salut.                                                                                               – El full d’autorització de sortides locals del curs 2018/2019                                       – El full d’autorització de l’AMPA                                                                                  Davant qualsevol dubte o aclariment, podeu passar per secretaria de l’escola o bé telefonar-nos al 972328013

Cantania 2018

Aquest dimarts 8 de Maig, un any més els alumnes de 5è han tingut la sort de poder participar a Cantània, amb un total de 863 nens i nenes cantant les mateixes cançons a l’Auditori de Barcelona.

Després de tot el curs preparant a l’àrea de música les cançons al voltant del tema de la creació de l’univers, i a l’àrea de plàstica els complements visuals i sonors, ha arribat el dia d’agafar l’autobús cap a Barcelona, visitar el Museu de la música i aprendre sobre com s’inventen els instruments, i després de dinar fer un únic assaig per oferir a les famílies assitents un magnífic espectacle que segur que no oblidaran.

Video https://drive.google.com/file/d/1u42KB8EYm2IOSBRAgK0lqOqJ7wFDP5uk/view?usp=sharin

 

 

Diada de Sant Jordi

Dilluns 23 d’abril els alumnes i mestres de l’escola van realitzar una sèrie de tallers per festejar la Diada de Sant Jordi. Durant el matí els alumnes es van repartir en grups de diferents edats, des de P3 fins a 6è. En els diferents tallers els nens i les nenes van fer diferents manualitats com un drac, una rosa i un punt de llibre. També van llegir contes a la biblioteca i es van poder disfressar de princeses, cavallers, dracs… i fer-se fotos al “photocall”. A mig matí els alumnes del Cicle Superior van anar a la Rambla a passejar-se per les parades de llibres i roses.

L’alumnat de Cicle Mitjà va celebrar la diada a l’escola l’Estació amb el ja tradicional intercanvi de llibres dels diferents centres de la ciutat. Allà els alumnes van gaudir d’un matí coneixent els diferents espais de l’antiga estació de tren de Sant Feliu de Guíxols i a continuació van ballar tots plegats el ball de la cançó “La meva defensa”. Per acabar es realitzar l’intercanvi de llibres i van tornar cap a l’escola.

A la tarda cada cicle va dur a terme diferents activitats per tal de concloure la diada. A Infantil i a Cicle Inicial van llegir contes, a Cicle Mitjà van anar a la Rambla a fer una volta i a Cicle Superior van fer dues manualitats.

Si voleu veure un recull de fotografies de totes les activitats que es van dur a terme durant la festa de Sant Jordi d’enguany només heu de clicar aquí.

 

 

Colònies 2018

Un any més ha arribat el moment d’anar de colònies.

Una setmana de pluges i fred, i just el dia abans els núvols marxen i deixen pas a un sol radiant per rebre els nens i nenes de 4t que marxen dilluns. Un entorn verd i una preciosa Masia de nom Mas Pinsach amb un munt d’activitats, a les que dimarts s’uniran els alumnes de P5 i 2n.

Aquí teniu les fotos. Cliqueu a sobre els cursos per anar a l’enllaç.

P5

2n

4rt

Presentació Jornada de Portes Obertes

Aquí teniu la presentació que hem preparat per la Jornada de Portes Obertes, on expliquem a grans trets els projectes i la manera de treballar a l’escola. També hi ha dos vídeos de racons i ambients a infantil que donen una clara idea de com es treballa.

Pels que ja teniu els nens /es a l’Ardenya podeu recordar tot el que es fa i veure fotos d’algunes activitats.

Esperem que us agradin.

presentació

 

Anem al Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols

Dijous 15 de febrer tot el cicle Inicial vam anar al teatre a veure “La gallina dels ous d’or”. Ens ho vam passar molt bé i vam riure molt. Després, els alumnes de segon vam fer un passeig pel centre. Gràcies!

Us deixem unes fotos de la sortida.