PROVES DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES DE 6è

                                      Cada curs escolar els nois i les noies de 6è de primària de tots els centres de Catalunya, fan unes proves de competències bàsiques.                                                    El dimarts 7, dimecres 8 i dijous 9 de maig al matí, es portaran a terme aquestes proves. Es faran en cinc sessions, dues el matí del dimarts, una el dimecres i dues el dijous.                                                                                                                                  – El dimarts 7 de maig: llengua catalana i anglès.                                                              – El dimecres 8 de maig: coneixement del medi natural.                                                    – El dijous 9 de maig: matemàtiques i llengua castellana.                                                  Cada sessió té una durada de 60 minuts, excepte la prova d’anglès que és de 75 minuts.                                                                                                                                Més informació a la wep del Departament d’Ensenyament:                                                http://csda.gencat.cat/ca/arees_d_actuacio/avaluacions-consell/avaluacio-sise-primaria/prova_2019/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *