AJUTS DE MENJADOR PEL CURS 2019-2020

S’obre el període per sol.licitar ajuts econòmics individuals pel menjador escolar del curs 2019-2020. Trobareu les sol.licituds, les bases i informació de la convocatòria a la secretaria de l’escola. També podeu consultar les bases a:                                            https://baixemporda.cat/ca/documentacio.html                                                                  Per informació de com sol.licitar l’ajut econòmic ho trobareu a l’enllaç:                      https://drive.google.com/file/d/1QYTi2YktrLSfn4gWUKfRHXS7GYIWnqJi/view             Les sol.licituds es presentaran  a la secretaria de l’escola, al Consell Comarcal del Baix Empordà o a través de la seu electrònica del consell comarcal del Baix Empordà. A Serveis Socials Municipals, només en el cas que la persona sol.licitant pugui acreditar criteris socials.

El període per presentar la sol.licitud és del dijous 9 de maig al dilluns 27 de maig de 2019 (ambdós inclosos). Per a l’alumnat que hagi de començar P3 i de nova matrícula, es podrà sol.licitar l’ajut dins el termini, o bé durant el període de matriculació.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *