PORTES OBERTES ESCOLA ARDENYA CURS 2019-2020

Dilluns 25 de març a les 15:00h, a la biblioteca de l’escola, us presentarem el projecte educatiu del centre i a continuació visitarem les instal.lacions.                            Preinscripcions curs 2019-2020: calendari, documentació,…                                            El termini de presentació de sol.licituds per al segons cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, serà del 29 de març al 9 d’abril, ambdós inclosos.                    US HI ESPEREM!!!                                                                                                            – Si alguna família no pot assistir aquest dia proposat, que es posi en contacte amb nosaltres al telèfon .972328013 o correu b7008018@xtec.cat i acordarem un altre dia.  http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/                                                                  Facebook Escola Ardenya

La metodologia de la nostra escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *