Trobeu a faltar fer música?

La veritat és que jo sí que us trobo molt a faltar a tots els cursos, de debò , però ens hem d’adaptar a les coses tal com vénen i trobar formes de gaudir (a estones sols, i a estones acompanyats), i la música sempre és una bona companyia per fer que tot passi millor! Amb aquest enllaç de blog us proposo activitats que de ben segur us faran passar una bona estona i serviran per recordar i practicar tot el què hem après fins ara!

https://racomusicalvallivana.blogspot.com/p/benvinguda.html

  • Dictats musicals
  • Ritmes musicals
  • Activitats interactives
  • Discriminació I memòria
  • Trivial musical
  • Sudokus musicals
  • Piano interactiu, i altres propostes més que segur que us agradaran!

 

No oblideu també que Cicle Mitjà i Superior teníem triades peces per aprendre amb flauta que vosaltres havíeu triat i trobat amb tutorials, així doncs…. si teniu ganes, podeu avançar que qui sap, potser a la tornada ens sorpreneu amb  una audició i tot!!

Espero que la retrobada

sigui ben aviat!

fins llavors……

MOLTA MÚSICA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *