LA MÚSICA CONFINADA!

Durant aquests dies us aniré proposant cada dues setmanes activitats, quan els tutors us avisin cal que cliqueu a dalt, a la pestanya del vostre cicle i veureu les activitats que us proposo!!!

UNA ABRAÇADA I GAUDIU MOLT CANTANT I BALLANT QUE LA MÚSICA HO FA PASSAR TOT MILLOR! 😉 

What do you want to do ?

New mail

Trobeu a faltar fer música?

La veritat és que jo sí que us trobo molt a faltar a tots els cursos, de debò , però ens hem d’adaptar a les coses tal com vénen i trobar formes de gaudir (a estones sols, i a estones acompanyats), i la música sempre és una bona companyia per fer que tot passi millor! Amb aquest enllaç de blog us proposo activitats que de ben segur us faran passar una bona estona i serviran per recordar i practicar tot el què hem après fins ara!

https://racomusicalvallivana.blogspot.com/p/benvinguda.html

  • Dictats musicals
  • Ritmes musicals
  • Activitats interactives
  • Discriminació I memòria
  • Trivial musical
  • Sudokus musicals
  • Piano interactiu, i altres propostes més que segur que us agradaran!

 

No oblideu també que Cicle Mitjà i Superior teníem triades peces per aprendre amb flauta que vosaltres havíeu triat i trobat amb tutorials, així doncs…. si teniu ganes, podeu avançar que qui sap, potser a la tornada ens sorpreneu amb  una audició i tot!!

Espero que la retrobada

sigui ben aviat!

fins llavors……

MOLTA MÚSICA!

P3,P4 i P5 …Us engresqueu a jugar als jocs musicals que hem treballat fins ara? Som-hi doncs, a ballar!

Aquests enllaços us portaran a cançons/joc que hem treballat amb els alumnes d´infantil i que, de ben segur, gaudiran molt de poder-los fer amb tots els de casa durant aquests dies on no va gens malament posar una mica de moviment i música per aixecar l´ànim i fer que els dies siguin més amens.

Així doncs, us compartim l´enllaç per jugar a jocs com:

 

PROPOSTA D´ACTIVITATS I WEBS .

EDUCACIÓ INFANTIL

  • Audicions: http://mariajesusmusica.wix.com/imaginacion01 Aquestes són altres propostes de música clàssica mitjançant la qual poder fer el treball que feiem a classe de SOMNI MUSICAL: ens relaxem, escoltem un primer cop, expliquem quina emoció ens fa sentir; tornem a escoltar i aquest cop haurem d´imaginar una situació que ens fa sentir la mateixa emoció que la música. A continuació posem el títol en un full i fem el dibuix del nostre somni. Si ja sabem escriure una mica podem fer una petita frase explicant què hem somiat.

 

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

 

 

 

 

 

Guitar hero 2

Si sempre has volgut ser un veritable roquer i aprendre a tocar la guitarra, ara podràs practicar amb el joc Guitar Hero 2.

 

Com es juga? Observa les notes de colors com van baixant per la rampa de la dreta i mira les lletres que hi ha sota cada color, hauràs de prémer la lletra corresponent a la nota just en el moment en que aquesta passi per sobre de la rodona corresponent. Si la teva coordinació és bona i sumes suficients punts, podràs pujar de nivell.

 

Més jocs semblants a Guitar hero 2 (clica a sobre)

Joc La música dels set nans

Joc El ball dels monstres

Joc El concert dels ocells

Joc Pentinat amb ritme

Joc Estrelles musicals

Joc Sol de guitarra

Joc Hip hop

Joc La música d´Alvin

Joc Riff master II

Joc Guitar hero 2

Joc Guitarrista friki

Joc La pista de ball