Activitats a les residències de Verdú

Durant tot el curs l’escola Jardí hem tingut un vincle molt especial amb els avis, àvies, treballadors i treballadores de les dues residències que hi ha a Verdú, la residència Sant Pere Claver i la residència Mare Marcel·lina.

Hem fet activitats de tot tipus: cantada de Nadales, passarel·la de disfresses, intercanvi de manualitats relacionades amb la mona, xerrades per la setmana cultural, la gimcana intergeneracional i lectures dels nens de cicle mitjà i superior als avis i les àvies. Des de les residències també ens vénen a veure sovint, quan fem la parada de Santa Llúcia, Sant Ponç i també als festivals de Nadal i de final de curs.

Des de l’escola, volem agraïr tot l’esforç i la il·lusió per part de tots per tal que aquest vincle es mantingui, any rere any, tan màgic i excepcional com fins ara. Moltes gràcies i fins el curs vinent!!

https://goo.gl/photos/LtiSPJgprW7KoKLZ6

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.