Taller de música i experiments

Taller de música:

L’incredibox

És una aplicació que només es per ordinadors, tablets i iphones. Es tracta d’inventar-te una melodia, ficant-li roba i cada roba té un so diferent. Hi ha diferents versions.

Taller d’experiments:

Amor de clip

En vam fer un que es tractava d’agafar dos clips i un paper, vam doblegar el paper en forma de S i vam ficar els dos clips a cada punta del paper, vam estirar i van saltar quedar els dos clips junts!

El mar dins d’una ampolla

També vam fer el de l’aquari. Vam agafar ampolles de 33cl d’aigua. Hi vam una mica de colorant, hi vam posar 2/3 parts d’oli corporal i 1/3 d’aigua. Després hi vam afegir pedretes, bastonets i peixets. Vam veure que l’oli sempre quedar a la superfície perquè pesa menys.

Aigua dolça i aigua salada

Primer vam fer glaçons amb colorant verd. Llavors vam agafar un vas d’aigua i hi vam posar una cullerada de sal, ho vam remenar, després hi vam posar un glaçó. El glaçó quedava surant a la superfície i l’aigua salada, que pesava més, al fons.

L’espelma

Vam agafar un plat i hi vam posar un dit d’aigua. Hi vam posar una espelma de xinxeta al mig i la vam encendre. Vam agafar un vas i el vam posar cap per avall. L’espelma s’apagava perquè li faltava oxigen.

Alumnes de cicle mitjà i superior de Ciutadilla20161014_155225

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.