MILLORES A L’ESCOLA DE VERDÚ.

A l’escola estem molt contents perquè aquest estiu l’ajuntament ha arreglat moltes coses: ens han pintat l’escola per fora, i les baranes, han envolat el jardí amb pedres, han posat noves porteries per als petits, al porxo d’infantil han penjat un mural de ceràmica que havien fet els alumnes de l’escola, ens han arreglat uns bancs trencats, han pintat els aparca bicis, ens han arrencat unes plantes que tallaven i han posat rec automàtic i ara les plantes estan més boniques.

Meritxell, Flavià, Francesc i Laura

 

 

Quant a NURI TRUJILLO MIGUEL

Mestra a l'escola Jardí de Verdú
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *