Visita a l’Escriptorium

El passat dimarts 29 de març, els alumnes de CS de la ZER vam visitar l’Escriptorium. La visita va constar: d’una explicació del passat cultural de la població de Ripoll i la importància del Monestir en la producció i còpia de manuscrits, introducció didàctica entorn la fabricació dels pergamins, les eines que utilitzaven per escriure (plomes d’oca, calç per esborrar…), com vivien els monjos… Finalment van convidar als alumnes a fer de monjos copistes. Es va realitzar realitzat un taller per practicar la còpia per després culminar l’activitat elaborant un punt de llibre.

Aquest article ha estat publicat en 2. SORTIDES, 6. MÚSICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Visita a l’Escriptorium

  1. dani diu:

    A mi em va encantar anar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *