QUI SOM?

Som una Zona Escolar Rural situada a les muntanyes del Ripollès. Actualment la Zer Comte Arnau està formada per dues escoles molt petites: CEIP de Vallfogona, a Vallfogona del Ripollès, i CEIP Núria Morer i Pi, a Planoles.
Estem una mica allunyades l’una de l’altra, ja que abans erem quatre escoles i les dues que es trobaven entre mig van haver de tancar per manca d’alumnes. Esperem que vinguin noves famílies i es puguin reobrir algun dia. La Seu de la Z.E.R. és a Vallfogona.  L’equip  pedagògic està format per dues tutores a cada escola, una de Primària i una d’Educació Infantil i tres mestres especialistes d’Educació Musical, Llengua Anglesa i Educació Física que itineren a les dues escoles. A cada escola hi ha  també una monitora de menjador.Els nens i nenes de cada escola treballen normalment en dos grups classe, però sovint els grups es fan flexibles.
Tot i la distància entre ambdues escoles, les sortides i activitats pedagògiques són conjuntes, cada setmana ens trobem a la piscina de Ripoll, on realitzem cursets de natació. Anem junts a esquiar i de colònies.

Clica per engrandir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *