Hola, món!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!

Publicat dins de General | 1 comentari

FESTA FINAL DE CURS 2011

El passat 22 de juny vam celebrar la festa de final de curs de la ZER a Planoles. Els pares van preparar unes activitats molt divertides i ben organitzades. Els alumnes van presentar en format telenoticies les activitats realitzades al llarg del curs. Després de dinar, i quan tothom preveia una bona sobretaula, va començar l’espaectacle de veritat!
GUERRA D’AIGUA!
Tots ens vam mullar.
TOTS!!!

MOLTES GRÀCIES I FINS EL CURS QUE VE!!!

Publicat dins de 1. FESTES, 7. NOTÍCIES | Deixa un comentari

Música, moviment i dansa.

Breu mostra del que són capaços de fer els i les nostres alumnes:

Duet Comic dels dos gats from Escola Vallfogona on Vimeo.

Publicat dins de 6. MÚSICA | Deixa un comentari

PulpoPop va a l’escola i l’escola va a PulpoPop

Ja tenim publicat el Post amb la trobada còsmica del passat 14 d’abril data en la que els alumnes de CM i CS de la ZER vam visitar la Peixera de PulpoPop a Sarrià de Ter.

El podeu veure visitant l’enllaç dels Pulpopop:

http://www.pulpopop.com/2011/05/18/pulpopop-va-a-lescola-i-lescola-va-a-pulpopop/

Publicat dins de 6. MÚSICA | Deixa un comentari

VII Trobada de Música Tradicional del Ripollès

Més de 200 alumnes de les escoles de la comarca van participar a la VII Trobada de Música Tradicional del Ripollès. Cèsar Ollé, membre dels Randellaires, va voler deixar clar que aquesta activitat -que ja s’ha convertit en fixa en el marc de Sant Eudald- continua gràcies a la “tossuderia” dels mestres de música dels diversos centre.

Elripollès.info

Publicat dins de 4. ACTIVITATS | 3 comentaris

Colonies CM-CS

Els passats 13-16 d’abril els alumnes de cicle mitja i superior de la ZER vam anar de colònies al gironès. Aquí veureu una breu mostra del que hi vam poder fer. Ens ho vam passar genial!

Publicat dins de 3. COLÒNIES | Deixa un comentari

De colònies a Banyoles!

Els passats 6-8 d’abril els alumnes d’infantil i inicial vam anar de colònies a la capital del Pla de l’Estany. Aquí veureu una breu mostra del que hi vam poder fer. Ens ho vam passar genial!

Publicat dins de 3. COLÒNIES | 6 comentaris

Visita a la biblioteca de Ripoll

El passat dimarts 29 de març, els lumnes de P3 i P4 de de la ZER, vam visitar la bliblioteca pública de Ripoll on  ens van escenificar dos contes: un de la Xina i l’altre dels indis americans. Ens va agradar moltíssim!

Publicat dins de 2. SORTIDES | Deixa un comentari

Visita a l’Escriptorium

El passat dimarts 29 de març, els alumnes de CS de la ZER vam visitar l’Escriptorium. La visita va constar: d’una explicació del passat cultural de la població de Ripoll i la importància del Monestir en la producció i còpia de manuscrits, introducció didàctica entorn la fabricació dels pergamins, les eines que utilitzaven per escriure (plomes d’oca, calç per esborrar…), com vivien els monjos… Finalment van convidar als alumnes a fer de monjos copistes. Es va realitzar realitzat un taller per practicar la còpia per després culminar l’activitat elaborant un punt de llibre.

Publicat dins de 2. SORTIDES, 6. MÚSICA | 1 comentari

POLYGONS

This month we will be working on polygons. Today, we’ve used the PDI to draw polygons, and after we built some figures with the tangram.
It was great!!

Publicat dins de 5. P.E.L.E. | Deixa un comentari