VII Trobada de Música Tradicional del Ripollès

Més de 200 alumnes de les escoles de la comarca van participar a la VII Trobada de Música Tradicional del Ripollès. Cèsar Ollé, membre dels Randellaires, va voler deixar clar que aquesta activitat -que ja s’ha convertit en fixa en el marc de Sant Eudald- continua gràcies a la “tossuderia” dels mestres de música dels diversos centre.

Elripollès.info

Aquest article ha estat publicat en 4. ACTIVITATS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a VII Trobada de Música Tradicional del Ripollès

  1. Sergi diu:

    Em va fer molta vergonya però al final se’m va anar passant, sort que no vam haver de cantar totes les cançons…

  2. Laia diu:

    Vaig passar una mica de vergona però em va agradar molt.

  3. Liam diu:

    Em va agradar bastant, el que no em va asgradar va ser que va acabar molt tard.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *