Punt de partida

Punt de partida.

1) Aquest projecte es planteja a l’aula USEE des de dues vessants:
Per una banda, per donar als alumnes més oportunitats d’inclusió amb els companys de l’aula ordinària, facilitant la cohesió amb el grup de referència. El seu projecte és similar al dels seus companys, però ho treballaran des d´una vessant més vivencial.
Per altra banda, té l’objectiu d’augmentar el coneixement del seu entorn més pròxim col·laborant amb l’autoconeixement, l’autoestima i la comprensió del món que els envolta.

Els moviments migratoris formen part de la nostra quotidianitat i de la nostra història. Conèixer les circumstàncies que fan que la població es desplaci ens permet no sols entendre les conseqüències, sinó fer un exercici d’empatia vers aquells que pateixen el desarrelament. Ens dóna l’oportunitat de descobrir com cadascú de nosaltres tenim una història de migració a la nostra família, d’una manera més propera o més llunyana.

Sabem que hem de partir dels interessos dels alumnes per tal d’aconseguir una implicació en el projecte i el puguin fer seu.Per això, farem una primera sessió on se’ls plantejarà el tema i se’ls demanarà quins aspectes els agradaria conèixer o aprofundir mitjançant una pluja d’idees.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *