RomArt

Els nois i noies de 4t d’ESO cada any fan un viatge de final d’etapa a Roma. No cal dir que Roma és una mena de museu gegant. Vam pensar que seria una bona opció aprofitar aquest viatge d’alguna manera per incloure’l al projecte de recerca. Així va sorgir RomArt.  L’objectiu d’aquest miniprojecte és fer una reinterpretació d’una obra d’art que hagi format part de les obres d’art visitades a Roma. Pot ser una pintura, una escultura o una maqueta d’un edifici.

El producte final demanat és una obra d’art, un mural amb el procés de creació i una exposició al vestíbul de l’institut.

Aquest article s'ha publicat dins de INS Frederic Mompou, Metodologia, Producte final i s'ha etiquetat en per Monti Mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Quant a Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *