Descobreix el Baix Llobregat

Una altra de les propostes de miniprojecte incloses al nou projecte de recerca de 4t partia també d’una realitat ben present en el nostre centre: els intercanvis culturals amb centres d’altres països com França i Alemanya i de les estades lingüístiques com ara Dublin.

Amb aquest miniprojecte proposem a l’alumnat de dissenyar una videoguia perquè les persones que ens visiten puguin gaudir del nostre entorn i la nostra cultura durant la seva estada amb nosaltres. Aquesta videoguia ha de ser en dos idiomes. Un ha de ser el català o el castellà i l’altre l’anglès, el francès o l’alemany. Totes dues s’han de subtitular, penjar al Youtube. També es demana una escaleta o guió amb el procés de realització.

 

Aquest article s'ha publicat dins de INS Frederic Mompou, Metodologia, Planificació, Producte final i s'ha etiquetat en per Monti Mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Quant a Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *