Com hem posat en pràctica el projecte…

El professorat.

Un part del claustre del nostre centre va participar de la Xarxa de competències bàsiques territorial 2017/2018. A partir de les diferents trobades i reunions van dissenyar i programar el projecte, la base del qual seria la interiorització i difusió de les normes del centre que afecten l’alumnat (comportament als espais del centre). Un cop recollides les normatives dels diferents espais, vam optar per la creació d’un codi QR per la seva utilitat actualment.

L’alumnat.

Els quatre grups de 1rESO vam participar del projecte. Els alumnes es van encarregar de la redacció, gravació, edició i creació dels codis QR amb la supervisió dels professorat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *