L’esport professional

Aquest dilluns ha vingut a classe la Nora Galve, una noia de 15 anys que juga a bàsquet a la selecció espanyola, a la selecció catalana i al Club de Bàsquet de Sant Adrià del Besós.

Durant la setmana anterior, mentre treballàvem els Jocs Olímpics, se’ns van ocórrer un munt de preguntes i qüestions sobre els esportistes d’alt nivell. Dubtes sobre quant cobrarien, si els més joves tindrien temps per estudiar i anar a l’institut, si volen una professió relacionada amb els esports, etc..

Aprofitant que la filla d’una professora del nostre institut juga a bàsquet a un nivell força alt, vam pensar en convidar-la i fer-li una entrevista.

image1

La Nora ens ha explicat que dedica la major part del seu temps entrenant o anant a l’Institut i que té molt poc temps lliure. Els seus millors amics són companys i companyes que també juguen a bàsquet. La seva família sempre van a veure com juga i a animar-la en els partits.

foto1

També ens ha ensenyat les medalles que ha guanyat amb la selecció espanyola, totes d’or! I hem pogut veure i tocar l’equipatge de les dues seleccions amb les que està jugant actualment.

foto2

El que més ens ha sorprès ha estat que la Nora ens ha dit que encara ha de millorar molt, que el seu objectiu és superar-se cada dia i que aprèn més i més a cada nou entrenament.

Finalment, hem anat  al pati a jugar a bàsquet una estona amb ella.

foto3

Ens ha agradat molt la visita de la Nora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *