Temporització

Un dels aspectes més difícils en el treball d’aquest projecte és la temporització. Inicialment pensàvem que amb unes 3 setmanes podríem treballar cada país o ciutat que visita la Nirina, però un cop posat a la pràctica, veiem que degut a la gran col·laboració dels infants amb l’ajuda de les famílies, cada un dels diferents llocs s’ha anat allargant i s’ha treballat d’una manera més extensa. També cal afegir-hi els altres treballs que es duen a terme durant el curs, a banda d’aquest projecte.

Això ha fet que arribem a final de curs, i veiem que encara queden 2 o 3 països per treballar, i és aquí quan entra el dubte de com hem d’enfocar aquest “imprevist”. Seguim treballant com fins ara i si no tenim temps, deixem de banda algun país (sense afectar al resultat final)? O fem una pinzellada per sobre en cas de no tenir prou temps, i fer un treball menys extens i menys profund?

La resposta a què estaria ben fet no la sabem, i és per això que decidim fer una pinzellada als 2 o 3 països que ens queden. Fer-ho més ràpid no vol dir que ho treballem pitjor, sinó que potser només ens fixarem amb els detalls més principals o curiosos per poder tancar a temps el projecte, tal i com ens havíem proposat inicialment.

I estem segures que en cursos propers trobarem l’ocasió per poder seguir treballant i descobrint tot allò que no hem pogut fer per manca de temps.

Aquest article ha estat publicat en Planificació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *