L’acció

quadre_4

Amb les conclusions obtingudes de la seva investigació, l’alumnat plantejarà l’acció comunicativa a realitzar. En aquest cas adreçada a un públic jove, tot l’alumnat del centre, i en un format més creatiu.

Pretenem que dissenyin accions que captin la atenció i la curiositat de l’alumnat i/o els portin a plantejar-se preguntes.Per fer-ho comptarà amb l’ajut del professorat de llengua catalana, tecnologia, educació física, anglès i música. Es pretén que aquesta acció sigui el més creativa possible, per la qual cosa es facilitaran a l’alumnat eines per dissenyar-la.

Algunes d’aquests eines són:

normes

 

Diapositiva21

 

Diapositiva22

 

 

Un cop  hem visionat i comentat múltiples idees creatives per comunicar, l’alumnat es reuneix amb els seus companys de grup per tal de pensar conjuntament una proposta amb l’ajut del següent document:Diapositiva26

 

A continuació cada grup explica la seva proposta a un altre grup del grup-classe que els ajudarà a analitzar si la seva idea compleix les cinc normes (simple, breu, creïble, visual i original), a avaluar el punts forts i febles i els hi suggeriran propostes de millora.

Diapositiva27

 

A la fi, un cop decidida i acotada l’acció es durà a terme.

En aquest moment estem en aquest punt del procés d’implementació i no sabem quines idees creatives tindrà el nostres alumnat. Com poden ser molt variades, hem pensat que la forma de donar una format conjunt era gravar en vídeo cada una d’elles, si era necessari, ja que algunes poden ser directament, o estar festes, amb aplicacions informàtiques. Des de l’assignatura de tecnologia s’editarà el vídeo, o s’assessorà a l’alumnat en l’aplicació que vulgui dissenyar o utilitzar i tots els resultats es mostraran en la pàgina web:  http://portal.institutguindavols.cat/aguindavolsenparlem/

Les accions finals es presentaran en una jornada que programarem per a tal efecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *