FELIÇ ANY 2009!

Bon dia famílies blocaires!!

Segur que ja ens trobàveu a faltar…. si és que ens fem estimar!!!! 😉

Esperem que aquest Nadal hagi estat ple  d’il.lusions i família i que els infants hagin disfrutat d’allò més bé amb els seus amics, amigues, cosins, cosines, germans, germanes….! Es veu que s’han portat molt rebé per què les joguines que els han portat els reis han estat moltes, ben diferents i divertides! Gràcies per deixar-los compartir els seus regals, mireu, mireu que bé que s’ho han passat !!

Ah! i recordeu, avui és l’últim dia que poden portar-les!

joguines-1.JPG joguines-2.JPG joguines-3.JPG  joguines-4.JPG

4 thoughts on “FELIÇ ANY 2009!

 1. eva

  DONS SI…!!! la veritat es que havia ganes de tornar…
  Torna a la rutina que tant bè fa al petits i als grans, a més a més per ells sempre es una alegria tornar a veure als amics i compartir amb ells les seves experiencies i les seves ganes d´aprendre coses noves. Un petonet ben fort per tots!!!!

 2. eva

  BON DIA MARIBEL!!! he rebut la teva nota, dema el portarà l´Eduard, es que no sabia que es tenia que portar pero com es va llegi un altre que no es de la mateixa editorial ja hem comprat un del vaixell de vapor.
  gracias.

 3. Jairo

  Hola olga soc el pablo m’agrada molt el cole i tu de profesora.
  ens veien dema.
  Adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 4. olga Ballester

  Hola Pablo, guapissimmmmmmm, i tant que ens veiem demà al cole. Quin plaer més gran començar el dilluns veiem les vostres carones de son amb un gran somriure.
  Una forta abraçada als Apagallums i els Barba Blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà