EXPERTA EN EL JOC DEL DOS I EL PARXÍS

Ahir vam tenir una experta en dos jocs de taula molt especials. El primer és una variant del joc de l'”Uno” que tenim a la classe. Té unes normes una mica diferents que l’experta ens va explicar amb tot detall. Ens va recordar molt a les cartes dels Crics ja que una de les regles és fer una parella doble sumant dos números per aconseguir la xifra que està a la taula.
També va portar un parxís amb un tauler, unes peces i uns daus adaptats perquè puguin jugar les persones amb discapacitat visual. Va ser molt divertit tocar el dau amb els ulls tancats per endevinar amb el tacte el número que marcava i vam comprovar que és molt difícil i requereix molta atenció!

Gràcies per ensenyar-nos aquests dos jocs, ens han agradat molt!

Més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *