PSICOMOTRICITAT

Com ja sabeu, un dia a la setmana fem Psicomotricitat.  La classe de la música (dijous matí) i la dels pirates (dimarts matí) la fan amb la tutora al gimnàs i la classe dels peixos (dilluns tarda) a la sala amb la Vero.

Aquest curs, la fem amb menys material, però gràcies això, la nostra creativitat s’activa molt més. Durant les sessions no només ens desenvolupem motriument, sino que també és un moment per gestionar aspectes emocionals a través del joc sensoriomotor i simbòlic, així com adquirir estratègies per relacionar-nos amb els altres. Al final de la sessió també fem la representació d’allò viscut (en forma de dibuix, amb construccions o amb plastilina). Acabant la sessió de manera relaxada, per continuar amb la següent activitat del dia.

Us deixem algunes imatges d’aquest primer trimestre:

 

 

 

Més fotos de P5A, P5B i P5C.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *