24 d’abril: CELEBREM EL NOSTRE PARTICULAR SANT JORDI VASSARIÀ

Aquest curs hem dedicat la diada de Sant Jordi a  la celebració dels nostres 40 anys de servei al barri que ens dóna nom. la crida literària tenia com a tema: La meva relació amb l’institut. Entre les vivències que ens han marcat: el projecte VASSARI XXI. L’hem anomenat SANT JORDI VASSARIÀ

20170424_165718

S’ha llegit una selecció dels textos escrits per al concurs literari de la diada, inspirats força d’ells en els nostres passadissos.

Direcció ha pujat a l’estrada per recollir també, en nom del centre, de part dels i de les alumnes de 1r d’ESO el llibret que recull  els seus escrits sobre el primer any a l’institut, editat sota la guia de la seva professora de Català, la Carme Torrijos. El projecte Vassari XXI i HackTheSchool, també entre els seus records.

MOLTES GRÀCIES PER REGALAR-NOS LES VOSTRES VIVÈNCIES DE PASSADÍS FETES PARAULA!

20170427_075053      20170427_120524

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *