½ kg de farina d’ametlla 400 g de sucre (pot ser llustre o glacé)
6 rovells d’ou
1 o 2 clares d’ou
½ potet de vainilla
1 potet d’essència de llimona o pell de llimona natural
Preparació: – Barregeu tots els ingredients i amasseu-los una estona fins a quedar una massa lligada. – Deixeu-la reposar, tapada, durant 24 hores. – L’endemà feu-ne boletes regulars. – Guarniu cada boleta amb pinyons o una ametlla sencera o ametlla a trossets o sucre llustre o cireres confitades o xocolata o … – Prepareu una safata de forn amb farina i situeu separades les boletes. I perquè no se us cremin enganxeu un pa d’àngel sota cada panellet. – Cuineu els panellets al forn calent, al màxim, durant 3 minuts o menys.
Recepta panellets: http://blocs.xtec.cat/unmonpereducar/

Felicitats pel programa i pel blog des de l’Eduqueu les Criatures de Catalunya Ràdio!
Salut, sort i bon humor!
Carles Capdevila