MENÚ INFANTIL PER A DINAR

 

Els nens i adolescents es troben en una important etapa de desenvolupament i d’adquisició d’hàbits alimentaris molt importants per al seu futur. Per aquest motiu es convenient oferir-los una alimentació variada, completa i que els agradi.

 

Menú exemple d’un dinar de temporada tardor-hivern.

  • PRIMER PLAT: Minestra de verdures tricolor

    • patata, bajoques, pastanaga, ceba i pèsols desgranats

    • aigua, sal i per amanir oli o salsa

Es netegen i tallen les verdures, es bullen, juntes o separades, en aigua i sal.

Es presenten les verdures en un mateix plat o per separat.

S’amaneix amb oli o amb alguna salsa com la maionesa o beixamel.

  • SEGON PLAT: Hamburguesa de vedella

    • hamburguesa de vedella cuita a la planxa o al gust

  • GUARNICIÓ: Flamet d’arròs amb salsa de tomàquet

Posem a escalfar una olla amb aigua i una mica de sal quan bulli l’aigua hi afegirem l’arròs, el deixarem coure durant 15-20 min., remenant de tant en tant. Quan estigui cuit l’escorrem bé, el posem en un motlle en forma de flam i el buidem en un plat. Finalment el cobrim amb la salsa de tomàquet natural.

  • POSTRES: Rodes de taronja amb sucre

    • taronges, sucre i si volem canyella en pols

Pelem les taronges i les tallem a rodanxes, les posem en un plat. Per sobre els hi tirem el sucre i ho deixem a la nevera reposar. Després li posem la canyella al gust.

 

Trobareu la recepta al bloc: http://rosabarodiet.blogspot.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *