Fotografies del Bosc dels Nombres

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Maldites matemàtiques Alicia en el País dels Nombres” de Carlo Frabetti

Alicia detesta les matemàtiques i pensa que no serveixen per a res fins que un dia un personatge estrany, que resulta ser Lewis Carroll, la porta a conèixer el País dels Nombres. En el seu fantàstic viatge viurà increïbles perícies, com enfrontar-se al monstre del laberint i endinsar-se en un bosc de nombres arborescents.

Com a curiositat, val a dir que Lewis Carroll, nom real Charles Lutwidge Dodgson quan va escriure els llibres d’Alícia era professor de matemàtiques a la Universitat d’Oxford i, de fet, molts dels acudits i jocs que apareixen en els seus llibres, eren bromes internes o jocs de lògica de l’època dedicats als seus companys d’universitat.

En el llibre de “Maldites matemàtiques Alicia en el País dels Nombres”  de Carlo Frabetti apareixen una sèrie de protagonistes que ens condueixen a resoldre tot una sèrie d’enigmes. T’hi atreveixes?

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ins Torre de Malla

av. Espanya, 116
08150 Parets del Vallès

93 562 32 03
Publicat dins de General | Deixa un comentari

ÚS DIDÀCTIC DEL MATERIAL MULTIMÈDIA

Sovint notem que a l’aula ens costa mantenir l’atenció dels alumnes a l’hora d’explicar conceptes novedosos que seran necessaris per a desenvolupar el temari. Procurem que les explicacions parteixin dels coneixements previs que puguin tenir per tal d’arrelar-los sobre alguna base. Introduir el treball amb material multimèdia facilita la manipulació d’aquesta informació a la vegada que aconseguim un extra de motivació. Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Hola, món!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!

Publicat dins de General | 1 comentari