Capítol 2 – tasca amb Stop-motion (edició de vídeo)

Capítol 2

A continuació podeu visualitzar una mostra a mode d’exemple de la feina que se us demana. Es tracta d’una grabació de vídeo molt bàsica que posteriorment ha estat editada, en aquest cas amb l’app que s’indica. És una bona excusa per aprofitar tot allò que pot fer el vostre mòbil!

En el link trobareu la tasca :

M4. Tasca 3: Edició d’en vídeo amb una app proposada (Stop-motion)

https://youtu.be/rHmk4zgPMDs

 

 

Publicat dins de Capítol 2, General, Vídeos | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Revista digital

REVISTA DIGITAL : RESUM ARTICLES PUBLICATS AL BLOG

En aquest link de Issuu trobareu un recull dels articles publicats en el blog.

https://issuu.com/xtec125/docs/articles.docx

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Faig tard! Faig tard!

Faig tard!         Faig tard!

 

Deia el conill blanc quan el va veure l’Alicia. Duia a les mans un rellotge especial, com els que teniu a continuació. Heu d’observar amb atenció l’hora marcada al rellotge de cada carta i, per a cada carta:

  • Mirar l’angle que formen les dues agulles, començant des de la que marca les hores fins a la que marca els minuts i sempre en sentit antihorari
  • Classificar cada carta segons l’angle sigui agut, recte, obtús o pla.
Publicat dins de Reptes | Deixa un comentari

Aquí teniu un dels desafiaments, us atreviu a resoldre’l?

  1. El quadrat màgic

Alícia es troba al País del Nombres amb una tortuga divina amb un estrany dibuix a la seva closca. Els signes de la closca representen els nombres de l’1 a 9 composant un “quadrat màgic”.

Es tracte per tant de resoldre aquest enigma amb els nombres de l’1 al 9 fins que aconseguiu que sumant totes les files, columnes i diagonals sempre donin el mateix resultat. Com a pista us donem el nombre 5 que està al bell mig de la closca !!

Publicat dins de Reptes | Deixa un comentari

Capítol 1 (vídeo)

Vídeo Capítol 1 (castellà)

Aquí teniu una mostra del que seria  el primer vídeo que se us demana.

 

 

Publicat dins de Capítol 1, Vídeos | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

M3. Taller

Al Menú principal trobareu un desplegable on ja teniu disponibles els àudios dels capítols 1  a 3 del llibre de lectura d’Alícia al País dels Nombres.

Ja podeu fer els vostres comentaris i aportacions sobre la lectura!

Que en gaudiu!!!

Publicat dins de Audios, Capítols, General | Deixa un comentari

Fotografies del Bosc dels Nombres

Publicat dins de Capítol 9, General, Reptes | Deixa un comentari

Maldites matemàtiques Alicia en el País dels Nombres” de Carlo Frabetti

Alicia detesta les matemàtiques i pensa que no serveixen per a res fins que un dia un personatge estrany, que resulta ser Lewis Carroll, la porta a conèixer el País dels Nombres. En el seu fantàstic viatge viurà increïbles perícies, com enfrontar-se al monstre del laberint i endinsar-se en un bosc de nombres arborescents.

Com a curiositat, val a dir que Lewis Carroll, nom real Charles Lutwidge Dodgson quan va escriure els llibres d’Alícia era professor de matemàtiques a la Universitat d’Oxford i, de fet, molts dels acudits i jocs que apareixen en els seus llibres, eren bromes internes o jocs de lògica de l’època dedicats als seus companys d’universitat.

En el llibre de “Maldites matemàtiques Alicia en el País dels Nombres”  de Carlo Frabetti apareixen una sèrie de protagonistes que ens condueixen a resoldre tot una sèrie d’enigmes. T’hi atreveixes?

 

 

Publicat dins de Capítols, General, Reptes | Deixa un comentari

Ins Torre de Malla

av. Espanya, 116
08150 Parets del Vallès

93 562 32 03
Publicat dins de General | Deixa un comentari

ÚS DIDÀCTIC DEL MATERIAL MULTIMÈDIA

Sovint notem que a l’aula ens costa mantenir l’atenció dels alumnes a l’hora d’explicar conceptes novedosos que seran necessaris per a desenvolupar el temari. Procurem que les explicacions parteixin dels coneixements previs que puguin tenir per tal d’arrelar-los sobre alguna base. Introduir el treball amb material multimèdia facilita la manipulació d’aquesta informació a la vegada que aconseguim un extra de motivació. Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari