Maldites matemàtiques Alicia en el País dels Nombres” de Carlo Frabetti

Alicia detesta les matemàtiques i pensa que no serveixen per a res fins que un dia un personatge estrany, que resulta ser Lewis Carroll, la porta a conèixer el País dels Nombres. En el seu fantàstic viatge viurà increïbles perícies, com enfrontar-se al monstre del laberint i endinsar-se en un bosc de nombres arborescents.

Com a curiositat, val a dir que Lewis Carroll, nom real Charles Lutwidge Dodgson quan va escriure els llibres d’Alícia era professor de matemàtiques a la Universitat d’Oxford i, de fet, molts dels acudits i jocs que apareixen en els seus llibres, eren bromes internes o jocs de lògica de l’època dedicats als seus companys d’universitat.

En el llibre de “Maldites matemàtiques Alicia en el País dels Nombres”  de Carlo Frabetti apareixen una sèrie de protagonistes que ens condueixen a resoldre tot una sèrie d’enigmes. T’hi atreveixes?

 

 

Aquest article ha estat publicat en Capítols, General, Reptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *