La inserció laboral de la formació professional a Catalunya (2011)

Si cliques en aquest document (Inserció laboral de la formació professional a Catalunya, 2011 ), podràs consultar una informació molt valuosa sobre com ha evolucionat la vida laboral i/o acadèmica de les persones que es van graduar en estudis professionals (PQPI, CFGM i CFGS) el juny de 2010. Les dades recullen què feien 6 mesos després de gradura-se (principis de 2011), si treballaven en allò que havien estudiat, quins tipus de contractes tenien, com havien trobat feina, quin era el seu nivell d’ingressos, etc.

El gràfic 8 es especialment important. Indica, per famílies professionals, què estaven fent les persones graduades 6 mesos després d’acabar el curs: si treballaven, estudiaven (o ambdues coses) o estaven a l’atur. No confonguis la família professional Activitats físiques i esportives amb els Ensenyaments esportius. Si no tens molt clara la diferència, consulta-la en aquest mateix blog.

També resulta molt interessant  l’estructura salarial de les persones que havien trobat feina durant els 6 mesos següents a la seva graduació. Com acostuma a passar, a major titulació, millor sou.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *