Presentació

Aquesta pàgina està a disposició de totes les persones relacionades amb la tutoria de 4t A d’ESO de l’Institut Cubelles, és adir, l’alumnat i les seves famílies.

A continuació podeu trobar un link que us dóna informació sobre l’organització del centre: Com contactar amb l’institut, els períodes de vacances i els dies festius d’aquest curs, el currículum de l’alumnat de 4t, les normes de convivencia del centre (pareu atenció a l’apartat 9 que fa referència a l’ús dels mòbils i d’altres aparells electrònics), les interconexions entre els diferents ensenyaments d’acord amb el nostre sistema educatiu, etc.

Informació general sobre el curs 2011-2012

Quant  a les meves intencions com a tutor, les aniré explicant aquí durant els propers dies. Mentrestant, aquí teniu el meu correu electrònic per si voleu demanar-me qualsevol informació o plantejar-me no importa quin sigui el problema:

atinajas@xtec.cat

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Presentació

  1. Hola, això és un comentari.
    Per a eliminar un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’article, allí tindreu l’opció d’editar-los o de suprimir-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *