6. Alumnes

Sóm alumnes de les aules d’acollida de les escoles de Vidreres.

Alumnes Salvador Espriu: 

Hola! Em dic Josué i faig quart de primària A i m’agrada molt jugar a futbol. Tinc dos germans, l’Enrique i en Cristian, són més petits.L’aula d’acollida m’agrada molt perquè juguem i aprenem català.   

Hola! Em dic Enrique.Tinc sis anys i m’agrada jugar als jocs de l’ordinador amb el meu germà. Al joc de mario car.Els meus amics són en Javier, l’Hugo, l’Adrià i en Pol.La meva tutora de 1rB és la Vanessa.

Hola! Em dic Cristian.Tinc dos germans que es diuen Josué i l’altre es diu Enrique i jugo amb ells i amb ells a l’escola també jugo.Tinc set anys. M’agrada jugar a futbol i ara jugo a futbol.A futbol jugo amb en Josué, l’Enrique no es va voler apuntar. 

Sóc l’Illia i tinc nou anys. Faig quart de primària. Sóc de Bielorussia. Visc a Vidreres.M’agrada jugar a futbol i anar amb bici. El meu cole és el Ceip Salvador Espriu.M’agrada Anglès, educació física i informàtica.La meva tutora es diu Mercè i la de l’aula d’acollida es diu Laura.  Hola! Em dic Osaivbie. M’agrada saltar a corda anar a la piscina i les meves amigues són l’Anna, la Cristina i la Nazaret. La meva tutora de 3rB és la Mònica.Jo vivia a Àfrica, Nigèria. Ara visc a Vidreres. 

Hola! Em dic Joao, tinc set anys.Jo vivia a Portugal i ara visc a Catalunya, Vidreres.M’agrada anar amb bici i a la piscina. Els meu amic és l’Alejandro. La meva classe és 2nA i la meva professora es diu Assumpta. 

Hola! Em dic Carlota i tinc sis anys.M’agrada jugar als gronxadors.Jo abans vivia a Castellón i ara a Vidreres. M’agrada anar a la platja amb la meva germana i a la fira amb la meva mare. M’agraden els gossos i els ocells.A Vidreres he fet molts amics i amigues. M’agrada jugar a princeses.La meva professora de 1rB és la Vanessa. 

Hola! Em dic Rodrigo, sóc de Brasil i tinc 10 anys. Vaig al cole Salvador Espriu. M’agrada menjar aletes de pollastre amb arròs.Els meus millors amics són en Ricard, l’Ivan, l’Alejandro i en Yaowen. M’agrada jugar a futbol. La meva professora de l’aula d’acollida es diu Laura. Ara visc a Vidreres.La meva tutora de 4tB es diu Engràcia.A Vidreres hi visc amb el meu pare, la meva mare i el meu gos Rex.M’agrada l’equip de futbol del Sevilla, és el que més m’agrada. 

Hola! Senyores i senyors em dic Yaowen. Sóc de Xina i ara tinc deu anys.La meva escola és el ceip Salvador Espriu. M’agrada menjar pollastre, arròs, macarrons, xocolata, carn i fruita. Tinc tres amics, en Xavi, en Jaume i en Rodrigo. M’agrada jugar a tenis, bàsquet i futbol.Ara vaig a l’aula d’acollida i la meva professora es diu Laura.La meva professora de 4tB es diu Engràcia.També tinc altres professors: la Raquel de música, la Fe d’anglès, la Marta de plàstica i en David d’educació física.  

Alumnes St Iscle:

Jo sóc Denisa sóc de la R. Txeca ,tinc 10 anys ,he nascut el 13 -març -1998.M’agraden molt els cavalls i tots els animals .També fer mates, dibuixar i pintar.Les meves amigues són la Jesica  i   la  Lucero.Quan sigui gran, vull ser policia.

denisa.jpg

Hola sóc Jessica tinc 10 anys ,sóc de Colòmbia, visc a Vidreres ,m´agrada anar a la Strada, m´agrada dibuixar i m´agraden tots els animals, sobretot els gossos i els conills.Quan sigui gran, vull ser veterinària.

jessica.jpg

Hola, soc la Lucero, vivia a Paraguai i allà tenia un gos i un gat negre. Ara visc a Vidreres i vaig a l’escola Sant Iscle i aquí tinc amigues i amics: la Marta, la Lídia, l’Estel, la Maria, la Yasmina, la Jessica, la Denisa i en Facundo.Tinc 9 anys.

lucero.jpg

Hola, soc Facundo, vivia a Argentina i allà tenia una gossa que es diu Gia .Ara visc a la Goba.Vaig a l’escola Sant Iscle i aquí tinc amics i amigues: en Juan, ,la Lucero, l ‘Àlex,la Denisa i la Jessica.Tinc 9 anys.

facundo.JPG

 

Els nous Tossencs

 

[slideshare id=966859&doc=presentacin1-aa-tossa-1233249622852959-3]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà