1. Inici

LLOC DE TROBADA 

Aquest bloc és el “Lloc de Trobada d’ Aules d’Acollida” de les escoles de primària de Maçanet de la Selva, Tossa i Vidreres. Aquí compartim les nostres experiències, els nous aprenentatges i activitats que anem realitzant.

bola mon

Vam iniciar l’aventura dels blocs els tutors i tutores des de les aules d’acollida: en Pep Romaguera del CEIP Sant Jordi de Maçanet, l’Olga Casco del CEIP Melé i Ferrer de Tossa, la Teresa Clapés del CEIP Salvador Espriu de Vidreres i la Cinta Babot del CEIP Sant Iscle, també de Vidreres .

Tot el que els alumnes anaven fent, anava lligat amb els seus llocs d’origen. Això va ocasionar que alumnes en les mateixes circumstàncies i que pertenyien a altres centres, hi intervinguessin fent els seus comentaris.

D’aquí a crear aquest bloc comú, hi va haver només un pas, ja que l’assessora LIC de la nostra zona, l’Anna Contreras, ens va engrescar de tal manera que aquí som per a tirar endavant aquest projecte.

D’entrada hem pensat en iniciar-nos en les festes , a fi de que els alumnes coneguin la cultura tradicional catalana, i alhora recordin com es celebra en els llocs d’on provenen.

Veurem com va! La bona voluntat hi és.

 

Racó d’aules d’acollida

 

 

5 thoughts on “1. Inici

 1. Glòria

  Pinta molt bé aquest bloc!

  Una abraçada

 2. Anna

  Aquest curs 2007/2008 el grup d’aules d’acollida Triselva ha estat treballant de valent. Entenc que l’essencial del treball realitzat ha estat que entre tot@s s’ha anat dibuixant una nova manera d’entendre els blocs.

  Ànims en la vostra nova etapa i molt bones i merescudes vacances!.

  Anna (Assessora LIC)

 3. Coach Outlet Online

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà