L’Eix digit@l

Aquest any el tema central de l’Eix transversal ha estat: els costums, festes i tradicions catalanes. Cada classe ha treballat un aspecte concret: els gegants, els diables, la fira de Sant Ponç, les bitlles catalanes, la pilota valenciana, els castellers, la sardana, la mitologia, les havaneres. Realment ha estat un treball engrescador i enriquidor per tots que acabarà amb una exposició i demostració el dia de la festa final de curs.
Des de l’aula d’informàtica també s’ha contribuït, buscant informació, realitzant activitats on line, fitxes, dibuixos etc. Per si teniu ganes de gaudir amb els vostres fills aquí teniu una sèrie d’enllaços.


havaneres

La cobla i la sardana

La cobla La sardana

Els gegants

El fet casteller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *