Wiki Open Office en castellà

Ja sabeu que som partidaris convençuts del programari lliure. Un dels programes més utilitzats és el paquet OpenOffice. Per fer el seu ús més senzill ara tenim open-office.es.

wiki_openoffice

open-office.es és un wiki, en castellà, on trobarem molta informació en forma de tutorials de totes les eines del paquet i una pila d’enllaços a altres recursos. Recordeu que l’OpenOffice és un paquet molt complet que conté: un processador de textos (Writer) compatible amb el Microsoft Word, un gestor de fulls de càlcul (Calc) compatible amb el Microsoft Excel, un editor de presentacions (Impress) compatible amb el Microsoft PowerPoint, un editor de bases de dades (Base) que pot importar bases de dades del Microsoft Access, un editor de dibuixos vectorials i gràfics (Draw) i un editor de fórmules matemàtiques (Math).

Vist a Educación Tecnològica
Aquest article ha estat publicat en programari lliure, recursos, wiki. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *