Dia mundial de Internet, posem-hi seny!

Avui és el Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, un bon dia per presentar-vos la nova web del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) l’han anomenada Internet amb Seny!

internetambseny

Hi trobareu tota una sèrie de consells per a la navegació segura de la mà d’en Cesc i la Cati, els seus personatges. També han editat una Guia per a l’ús segur de les xarxes socials i tenen el seu propi grup al Facebook. Tot un conjunt de recursos a tenir en compte.

Vist a Vida Digital i ButlleTIC
Aquest article ha estat publicat en General, Internet segura, recursos, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *