Revista Sapiens, un bon recurs

Fa unes setmanes va aparèixer Sapiens.cat, un web basat en la revista del mateix nom però amb continguts diferents i complementaris dels de la seva germana de paper. El seu punt fort són els blogs històrics amb evidents aplicacions didàctiques. Jo en destacaria dos:

  • Ciències socials en xarxa: un espai didàctic sobre història, geografia i art
  • Blog del CEHI: Anàlisi del present en clau històrica de la mà dels historiadors i investigadors del CEHI (Centre d’Estudis Històrics Internacionals – Pavelló de la República de la Universitat de Barcelona).

sapiens

Vist a Espai Internet
Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, recursos, Secundària, Socials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *