70 anys de la II Guerra Mundial

Ja tornem a ser aquí! Inicien el nou curs aprofitant l’efemèride del dia.
L’1 de setembre de 1939, Alemanya va envair Polònia, usant el pretext d’un atac polonès simulat en un lloc fronterer alemany. La plana polonesa oferia un avantatge per al desplaçament dels blindats alemanys, encara que els boscos i les carreteres mal construïdes eren problemes que feien més ardu l’avanç. Alemanya va avançar usant la blitzkrieg (guerra llampec). El Regne Unit i França li van donar dos dies a Alemanya per retirar-se de Polònia. Una vegada que va passar la data límit, el 3 de setembre, el Regne Unit, Austràlia, i Nova Zelanda li van declarar la guerra a Alemanya, seguits ràpidament per França, Sudàfrica i Canadà. Acabava de començar el conflicte armat més sagnant de la història. (de la wikipedia)especial_elmundo

Per treballar aquest tema us recomano l’especial del diari el Mundo, 70 años de la II Guerra Mundial. Molt interessant.

Vist a: Historia 1º Bachiller
Aquest article ha estat publicat en imatges, recursos, Socials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *