Creació de llocs web amb Moonfruit

Per crear llocs web utilitzo amb l’alumnat els llocs web de Google.  Avui he descobert un altre lloc per fer el mateix: Moonfruit. Aquest servei permet la creació de llocs web molt atractius en pocs minuts.
Primer ens ofereix una pila de plantilles que permeten fer llocs molt vistosos. Després li diem quin serà el tema que tractarem i per defecte ens crearà tota l’estructura de pàgines del lloc, enllaçades amb la nostra pàgina d’inici.

moonfruitA més permet la integració en xarxes socials i la inclusió de música i vídeo. La versió gratuïta està limitada a 20 Mb d’espai però no inclou publicitat. Amb aquesta eina ja s’han creat més de 2.100.000 pàgines, per alguna cosa serà…

Vist a Wwwhat’s new?
Aquest article ha estat publicat en Publicació, recursos, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *