Publicació de PDF i Estándares de Competencia en TIC para Docentes

Via wwwhatsnew he conegut yudu. Amb aquest servei podrem, d’una manera molt senzilla, pujar un arxiu PDF que serà transformat en una aplicació flash. Aquesta aplicació passa les pàgines, permet fer zooms i, es clar, la podem incorporar als nostres blocs, webs… Un cop pujat el PDF rebrem a la nostra adreça de correu un missatge amb l’enllaç i dos arxius adjunts. En aquests arxius trobarem una miniatura de la portada del document en JPG i un arxiu de text amb el codi HTML per inserir el document.

yudu.gif
Com exemple he utilitzat el document Estándares de Competencia en TIC para Docentes” que la UNESCO va publicar el gener d’aquest any. Aquest document és una guia per a institucions formadores de mestres en la creació i revisió dels seus programes de capacitació.

Estandares Docentes UNESCO
Estandares Docentes UNESCO
D’aquest manera amb aquest article matem dos ocells d’un tret.

Aquest article ha estat publicat en blog, Publicació, TIC, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *