Recursos per a les llengües

Avui us presento una sèrie de recursos per a les llengües castellana i catalana.

El primer és Wikilengua del español. Com el seu nom indica és una wiki sobre l’ús del castellà, on es poden consultar, amb una orientació essencialment pràctica, dubtes freqüents. És patrocinada per la fundéu BBVA i té la col·laboració del Ministerio de Industria i Comercio, red.es i la Universidad Autónoma de Madrid.

wikiespanol.jpg

Els altres dos recursos són per a treballar l’ortografia. Tenim, en castellà, El punto sobre la i  (materiales digitales para el aprendizaje activo de la ortografía), projecte subvencionat per la Consejería de Educación de la Junta de Extremadura.

 

elpuntosobrelai.jpg

I per acabar ortografia.cat on trobareu materials descarregables gratuïtament i en copyleft, en català i castellà. El quadern de l’alumnat s’ha dissenyat per utilitzar-lo directament a l’aula. Hi ha una guia didàctica per a cada quadern.

Aquest article ha estat publicat en llengües, recursos, TIC, wiki. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *